Titan Gel za muškarce: recenzije, mišljenja i komentari

Teško da postoji ijedan muškarac koji bar jednom nije imao određenih poteškoća u svom intimnom životu. Može se desiti svakome, bez obzira na godine ili zdravstveno stanje. Neko je jednostavno pod stresom, neko je previše umoran. Erektilna disfunkciji se može jednostavno riješiti.

Ali šta mogu učiniti osobe s malim penisom? Odmaranje, sedativi i vijagra ne mogu pomoći. Vrijeme je da vam predstavimo Titan Gel koji će vam definitivno pomoći. Napravljen na bazi biljnih supstanci, pektina, hijaluronske kiseline i kolagena, ovaj gel doseže unutrašnja tkiva penisa i prirodno ih povećava. Veličina vašeg penisa se može povećati i do 6 cm unutar mjesec dana redovnog korištenja!

Ovo sredstvo je potpuno sigurno za korištenje: ima brojne certifikate kvalitete iz nekolicine zemalja. Godine laboratorijskog rada su pomogle u stvaranju potpuno funkcionalnog proizvoda koji pomaže muškarcima da se osjećaju samopouzdanije i više uživaju u svom seksualnom životu.

Vaša djevojka će vas moliti da nastavite – a vi ćete joj moći pružiti baš to šta želi. Sve uz pomoć Titan Gela.

Stvarne recenzije i mišljenja muškaraca o Titan Gelu

Stvarne recenzije i mišljenja muškaraca o Titan Gelu

Dženan, 33 godine:

„Mislio sam da u mojim godinama ljudi ne doživljavaju seksualne probleme. Sve bi bilo uredu, ali moja djevojka nije bila zadovoljna veličinom mog penisa. Čak mi je poklonila i pumpicu za povećanje penisa. Međutim, nisam je koristio. Kupio sam Titan Gel, o kojem sam slučajno pročitao na jednom od foruma za muškarce. Tu su muškarci koji su ga koristili podijelili svoje mišljenje. Zato sam ga odlučio isprobati, jer su recenzije za ovaj gel bile pozitivne. Mjesec dana poslije, primijetio sam da je moj penis u erekciji bio deblji i duži nego ikada prije: +5 cm dužine i +1,5 cm debljine. Sigurno ću nastaviti koristiti Titan Gel. Seksualna iskustva čini boljim i pomaže da duže traju. Preporučujem ga.”

Elmin, 24 godine:

“Imao sam dvoumice o svojim seksualnim mogućnostima još otkako sam ušao u tinejdžerske godine. Uvijek me bilo stid veličine mog penisa – bio je samo 11 cm, a nijedna moja djevojka nije bila zadovoljna s tom veličinom. Tražio sam efikasne načine da povećam veličinu svog penisa, koristio tablete, pumpice i masaže, ali ništa nije dobro funkcionisalo. Pošto sam bio očajan i razmišljao o hirurškom zahvatu, odjednom sam saznao za Titan Gel i odlučio sam ga isprobati. Nakon sedmice dana redovnog korištenja, veličina mog penisa se povećala za 2 cm i samo je rasla. Treća sedmica je za mene donijela veliko iznenađenje s nekoliko centimetara viška, boljim i jačim orgazmima, dosta seksualnog nagona i mogućnošću da mi seks traje 40-60 minuta bez svršavanja. Jedva čekam da ocijenim rezultate na kraju!”

Alija M., seksolog:

„Kao liječnik, uvijek sam sumnjao u učinkovitost takvih preparata, te sam u svakom mogućem smislu svojim pacijentima savjetovao da ih ne uzimaju. Ali je kod određenih preparata učinak doista vidljiv. Nekoliko mojih pacijenata je ipak odlučilo kupiti ovaj gel, skrivajući to od mene, putem interneta. Mjesec poslije sam se sam uvjerio u rezultate korištenja ovog gela. Dužina penisa za većinu pacijenata se doista povećala. Pored toga, problemi s potencijom su nestali. Teško mi je objasniti način ovo, ali mi je drago da se seksualni život mojih pacijenata poboljšao. Pratit ću razvoj i dalje.”

Kompanija je provela anonimnu anketu među muškarcima koji su koristili ovaj gel i dobili su sljedeće podatke:

 • 91% korisnika je dobilo bar 5 cm u duljini penisa;
 • 97% korisnika je primijetilo osjetljiviji penis i snažnije orgazme;
 • 95% korisnika se riješilo problema prijevremene ejakulacije i slažu se da njihovi seksualni odnosi sada traju duže.

Ovo su odlični rezultati, koji dokazuju učinkovitost ovog preparata zajedno s odličnim mišljenjima i recenzijama kupaca. Međutim, pored impresivnih naučnih podataka, neke osobe još uvijek sumnjaju u učinkovitost ove kreme.

Negativne recenzije za Titan Gel: ko ih piše

Ne sviđa se baš svima ovaj proizvod. Zato, uvijek postoje neki nezadovoljni kupci koji ostavljaju negativne recenzije. I mnogi im vjeruju. Stvorilo se ovo negativno mišljenje nekih kupaca vezano za kremu Titan Gel. Vrlo je vjerovatno da su ti kupci kupili lažnjak. Kako bi izbjegli da se ista stvar desi i vama, uvijek provjerite s koje web stranice kupujete ovaj gel. Mi vam preporučujemo da kupujete isključivo putem službene web stranice proizvođača kako bi osigurali da kupujete originalan proizvod.

Vrijedi spomenuti da pravilno korištenje proizvoda igra veliku ulogu. Za vidljive rezultate, morate završiti čitav period tretmana, a ne koristiti kremu samo povremeno. Kupci, koji neredovno nanose ovaj gel, ostavljaju mnoštvo negativnih komentara. Učinkovitost gela je akumulativna, pa je korištenje u datom period od iznimnog značaja. Ako prekinete ciklus, ne možete kriviti nikoga osim sebe. Ako ga pravilno završite, postoji 98% garanciju da ćete biti zadovoljni rezultatima. Izbor je vaš.

Neki liječnici takođe daju negativne recenzije. Mnoštvo njih je ekstremno konzervativno i ne prihvataju nikakve inovativne metode tretmana ovog stanja. Obi ne vjeruju u efikasnost proizvoda i na svaki mogući način pokušavaju uvjeriti svoje pacijente da ne koriste takve preparate. Mi smo ponosni na to da je mnoštvo poznatih liječnika vrlo otvorenog razmišljanja, t su učestvovali u kliničkim testovima ovog preparata, ocijenili rezultate i sada svojim pacijentima preporučuju Titan Gel. Ako još uvijek imate određene nedoumice, postoji još jedna stvar koja vas može uvjeriti: nijedan popularan proizvod nema 100% pozitivne komentare. Uvijek postoji mali postotak pacijenata koji nisu zadovoljni rezultatima, a to nije razlog da ne isprobate ovaj gel za povećanje vašeg penisa.

Kako nanijeti Titan Gel kako bi postigli maksimalan rezultat

Kako nanijeti Titan Gel kako bi postigli maksimalan rezultat

Postoje dva načina nanošenja ovog gela, ovisno o vrsti problema koji želite riješiti – povećane vašeg penisa ili obnova vaše potencije. Oba načina su detaljno opisana u uputstvima ispod.

Kako bi povećali penis, potrebno je lagano masirati kožu vašeg penisa dva puta dnevno, ne preskakati nijedan centimetar kože. Ciklus nanošenja preparata traje jedan mjesec.

Ako muškarac želi povratiti svoju potenciju ili dobiti snažniji osjećaj u penisi, gel se treba nanijeti na penis 30 minuta prije seksualnog odnosa. A poželjno je da penis već bude u erekciji. Gel se takođe može nanijeti pola sata prije seksa.

Ne plašite se da će ovaj preparat ostaviti mrlje na vašem rublju ili krevetu. Gel ima delikatnu teksturu i vrlo se brzo upija u kožu.

Šta je uključeno u Titan Gel, glavni sastojci

Formula preparata je patentirana kao jedinstveni recept ove kompanije. Pored toga, proizvođač glavne komponente svog proizvoda ne drži tajnim.

 • Kolagen kompleks. Posebno odabrani sastojci tkivu penisa donosi elasticitet. Aktiviraju među ćelijske procese.
 • Patentirani pektin matriks – promoviranje rastezanje mekih tkiva i povećavanje unutrašnjih struktura penisa.
 • Prodew® 400 kompleks aminokiselina. Hidratizira kožu, zbog mogućnosti supstanci koje su sastavni dio kompleksa, kroz akumulaciju velikog broja molekula vode. Takođe duboko penetrira u tikov penisa za njegov prirodni rast.

Zbog ovog sastava, sljedeći procesi nastaju u genitalnom području:

 • kavernozna tijela, koja su osnovna genitalna tkiva, rastežu se polako i bezbolno;
 • više krvi teče u penis, te time nastaje trajna erekcija penisa tokom seksualnog odnosa;
 • povećava se senzitivnost kože penisa i skrotuma, što dovodi do snažnijih i dužih orgazama.

Ovi psihološki procesi su dio djelovanja kreme Titan Gel. Postepenom aktivacijom istih, možete postići trajan učinak, koji će trajati dugo nakon što prestanete koristiti lijek.

Kompletnija formula ovog proizvoda je dostupna u uputstvima, kao i na kutiji u koju je krema zapakovana.

Oprez: Titan Gel ima nekoliko kontraindikacija

Proizvođač upozorava da Titan Gel ne može koristiti svako. Ima kontraindikacije u sljedećim slučajevima:

 • alergičnost na neki od sastojaka ovog preparata;
 • adenoma prostate;
 • Peyronijeva bolest;
 • Seksualno prenosive bolesti.

Nus-pojave nakon nanošenja kreme su vrlo rijetke. Ponekada su muškarci koji koriste preparat samo zabrinuti zbog nelagode koju mogu osjetiti u glaviću penisa. To se dešava zbog snažnijeg protoka krvi u genitalije. Nakon prvih par dana upotrebe, takvi osjećaji obično nestaju bez traga. Zato, ne treba prekinuti Titan Gel tretman zbog toga.

Ako muškarac zna da ima tendenciju alergičnih reakcija, potrebno je da ode na test kože prije početka korištenja ovog preparata. Kako bi učinili ovo, nanesite manju količinu ove kreme na manji dio kože i pričekajte pola sata. Ako nema vidljivih crvenila ili svrbeža, gel možete nastaviti koristiti.

Gdje kupiti originalnu kremu Titan Gel

Prednosti Titan Gel kreme su nedvojbene: kratka recenzija proizvoda

Postoji mnoštvo informacija o tome zašto ovaj preparat povećava penis. O tome se govori na forumima, a muškarci koji su ga koristili često i prenose slike. Pored toga, proizvođač je pružio neke činjenice koje podcrtavaju prednosti korištenja ovog preparata.

 1. Titan Gel je odlična alternative pumpicama i sredstvima za produživanje penisa.
 2. Nema potrebe za plastičnom hirurgijom.
 3. Sastojci preparata ne izazivaju alergije.
 4. Većina kontraindikacija je samo privremeno, a nus-pojave su gotovo nepostojeće.
 5. Titan Gel je jednostavan za upotrebu. Gel istovremeno rješava nekoliko problema.
 6. Učinak korištenja se nastavlja čak i nakon završetka tretmana.
 7. Prvi rezultati su vidljivi već nakon dvije ili tri sedmice korištenja.
 8. Mnoštvo pozitivnih recenzija od strane zadovoljnih kupaca.
 9. Krema se proizvodi u velikom pakovanju, te će vam trajati dosta vremena, jer vam je za jedno korištenje potrebno samo 3 g proizvoda.
 10. Cijena je pristupačna, a proizvod je dostupan u mnogo zemalja.

Zbog ovih 10 razloga, mnogo muškaraca konačno se odlučuju na korištenje ovog gela kako bi započeli novi život pun seksualnih avantura i novog nivoa iskustva.

Gdje kupiti originalnu kremu Titan Gel

Titan Gel još uvijek nije dostupan u apotekama, a kod mnogih stranica koje ga reklamiraju postoji visok rizik od kupovine lažnog proizvoda s jeftinijim sastojcima. Originalna krema se može naručiti samo putem službene web stranice proizvođača.

Link na službenu web stranicu proizvođača

Cijena ovog proizvoda je poprilično pristupačna kada proizvod kupujete direktno od proizvođača. Samo krivotvoreni proizvodi mogu imati jeftiniju cijenu. Titan Gel ne možete kupiti na Amazonu ili u lokalnim apotekama. Ne preporučujemo vam kupovinu kroz posredničke stranice, jer ne mogu garantovati kvalitet proizvoda ili nude previsoke cijene.

Za sva dodatna pitanja, uvijek možete kontaktirati podršku korisnicima. Kako bi to učinili, jednostavno ispunite formu na stranici. Naš savjetnik će vas nazvati unutar 10 minuta. Kompanija cijeni svakog kupca i trudi se imati zadovoljne klijente.


12345 (60 votes, average: 4,70 out of 5)
Loading...