Titan Gel voor mannen: recensies, meningen en opmerkingen

Er is geen enkele man die nooit eens heeft gefaald gedurende zijn intieme leven. Het kan iedereen overkomen, op elke leeftijd, ongeacht je gezondheid. Je was gestrest of te moe en het lukte niet. Erectie stoornissen kunnen makkelijk worden opgelost.

Maar wat moet je doen wanneer je een kleine penis hebt? Руст, kalmeringsmiddelen en Viagra zullen заклепки helpen. Dit is het moment om kennis te maken met Titan Gel, die deze taak zeker aan kan. Gebaseerd op diep werkende kruidensubstanties, pectine, hyaluronisch zuur en collageen bereikt de gel het innerlijke penisweefsel en vergroot deze op natuurlijke wijze. Je penis kan tot wel 6cm binnen een maand van regelmatig gebruik groeien!

De remedie is volledig veilig: het heeft al meerdere kwaliteitscertificeringen behaald in verschillende landen. Jaren van laboratorium werk hebben geresulteerd in een volledig functioneel product dat mannen helpt bij het zelfvertrouwen en meer bevrediging binnen hun seksleven.

Je vrouw zal je smeken door te gaan – en je zult in staat zijn haar te geven wat ze wilt. Dankzij de hulp van Titan gel.

Echte recensies en meningen van mannen over Titan Gel

Echte recensies en meningen van mannen over Titan Gel

Jeffrey, 33 jaar oud:

„Ik dacht dat er op mijn leeftijd geen seksuele problemen zouden zijn. Alles was in orde, maar mijn vriendin was niet tevreden over mijn formaat. Ze gaf me zelfs een pomp. Maar ik gebruikte dat ding niet. Ik kocht Titan Gel, waarover ik toevallige las op een forum voor mannen. Hier deelden de gebruikers hun meningen. Ik besloot het te proberen doordat de recensies van de gel erg positief waren. Een maand later merkte ik dat mijn erectie langer was en wat dikker dan voorheen: +5 cm langer en +1,5cm dikker: ik ben erg tevreden en blijf Titan zeker gebruiken. Het maakt de seksuele beleving sterker en helpt me het langer vol te houden. Ik raad het aan.”

Peter, 24 jaar oud:

“Ik heb al twijfels over mijn seksuele prestaties sinds ik een tiener was. Ik schaamde me altijd een beetje om mijn kleine penis – hij was slechts 11cm, en geen van mijn vriendinnen leek er erg tevreden mee. Ik zocht naar een effectieve manier om mijn penis te vergroten, gebruikte pillen, pompen en massages, maar niets werkte goed. In mijn wanhoop dacht ik na over een operatie toen ik plots hoorde over Titan gel, en besloot het eens te proberen. Na een week van regelmatig gebruik werd mijn penis al 2cm langer en ik hield vol. In week 3 werd ik verrast door nog een paar centimeter, beter orgasmes en verhoogde seksuele lust met het vermogen om 40-60 minuten lang seks te hebben zonder klaar te komen. Ik kijk uit naar de resultaten wanneer ik klaar ben met de kuur!”

Adam J., seksuoloog:

„Als arts hoor ik mijn twijfels te hebben over de effectiviteit van dergelijke medicaties en het mijn patiënten op elke mogelijke manier afraden het te gebruiken. Maar het tegengestelde is waar. Enkele van mijn patiënten besloten de gel te proberen en kochten het, zonder met mij te overleggen, via het Internet. Een maand later zag ik zelf de resultaten. Het is moeilijk uit te leggen voor mij, maar ik ben blij dat hun seksleven is verbeterd. Ik hou ze nauwlettend in de gaten.”

Het bedrijf voerde een anoniem onderzoek uit onder mannen die de gel gebruiken, en kwam met de volgende cijfers:

 • 91% merkte een minimale toename van 5-cm penisgrootte;
 • 97% merkte verhoogde gevoeligheid van de penis en betere orgasmes;
 • 95% stopte met vroegtijdige ejaculaties en merkten een verbeterde seksuele uithoudingsvermogen.

Dit zijn fantastische resultaten, welke de effectiviteit van het medicijn bewijzen, samen met fantastische klanten testimonials en recensies. En toch, ondanks de indrukwekkende wetenschappelijke data, zijn er mensen die twijfelen over de effectiviteit van de crème.

Negatieve recensies over Titan Gel: wie schrijft ze

Niet iedereen is tevreden over dit product. Daardoor zijn er altijd ontevreden klanten die negatieve recensies schrijven. En velen geloven die. Deze negatieve mening van enkele kopers zijn ontstaan in relatie tot de Titan Gel crème. Mogelijk kochten ze een namaak product. Om dit te voorkomen kun je het beste elke website waar je de gel koopt controleren. Wij adviseren alleen te kopen via de officiële website, zodat je zeker weet dat je het echte product koopt.

Het is zeker waar dat het correcte gebruik van het product ook een grote rol speelt. Voor een merkbaar resultaat dient men de volledige kuur af te maken, en niet de crème slechts af-en-toe te gebruiken. Klanten die het niet volhouden om de gel regelmatig te gebruiken geven veel negatieve kritiek. Het effect is cumulatief, daardoor is het erg belangrijk de kuur af te maken. Wanneer je de kuur onderbreekt ligt de schuld niet bij ons. Wanneer je de kuur afmaakt – is er 98% garantie dat je tevreden bent over de resultaten. De keuze ligt bij jou.

Sommige artsen hebben ook een negatieve bijdrage. Veel van hen zijn extreem voorzichtig en nemen geen genoegen met welke seksuele behandelmethode ook. Ze geloven niet in de effectiviteit van het product en zullen op elke mogelijke manier hun patiënten afraden een dergelijke gel te gebruiken. Wij zijn er trots op dat tientallen bekende artsen open staan voor dit product en hebben meegedaan aan klinische tests, de resultaten hebben bekeken en nu de Titan Gel aanbevelen aan hun patiënten.  Wanneer je nog steeds twijfels hebt, dan is er nog een punt om je te overtuigen: geen enkel populair product heeft 100% positieve feedback. Er is altijd een klein percentage van patiënten die niet tevreden is over de resultaten, dit is geen reden om deze top penis-vergrotende gel niet te proberen.

Hoe gebruik je de Titan Gel voor maximum resultaat

Hoe gebruik je de Titan Gel voor maximum resultaat

Er zijn twee manieren van toepassen, afhankelijk van welk probleem je als man wilt oplossen – de penis vergroten of je potentie terug krijgen. Ze worden beiden in detail omschreven in de handleiding.

Om de grootte van het genitale orgaan te vergroten dient het twee keer per dag licht ingemasseerd te worden, zonder ook maar een centimeter huid over te slaan. De duur van deze kuur is een maand.

Wilt een man zijn potentie terug krijgen of de gevoeligheid vergroten dan dient de gel 30 minuten voor de seks toegediend te worden. En daarbij is het wenselijk dat hij stijf is. De gel kan ook een half uur voor de seks worden toegediend.

Je hoeft je geen zorgen te maken over vettige vlekken in je ondergoed of bed. De gel heeft een delicate textuur en wordt snel opgenomen.

Wat zit er in Titan Gel, de hoofd ingrediënten

De formule van dit preparaat is gepatenteerd als een unieke ontwikkeling van het bedrijf. En toch houdt de fabrikant de hoofd ingrediënten van de gel niet geheim.

 • Collageen complex. Speciaal geselecteerde bestandsdelen maken het weefsel elastischer. Ze activeren de intracellulaire processen.
 • Gepatenteerde pectine matrix – bevorderd het zacht oprekken van weefsel en zorgt voor groei van de interne penis structuren.
 • Prodew® 400 aminozuur complex. Hydrateert de huid dankzij de eigenschappen van componenten in het complex om grote hoeveelheden water moleculen vast te houden. Het dringt diep binnen in de penis voor natuurlijke groei.

Dankzij deze samenstelling begint het volgende proces binnen de genitaliën:

 • Holle lichamen, die de basis vormen van genitale weefsel rekken zich langzaam en pijnloos uit;
 • meer bloedtoevoer naar de penis, waardoor een permanente erectie ontstaat tijdens de seksuele gemeenschap;
 • de gevoeligheid van de huid van de penis en scrotum wordt verhoogd, wat resulteert in sterke en langere orgasmes.

Deze fysiologische processen zijn de basis van de werking van de Titan Gel crème. Door ze geleidelijk te activeren behaal je een duurzaam effect, welke langer aanhoud wanneer men stop met de medicatie.

Een uitgebreide uitleg kan in de handleiding worden gelezen, en op de verpakking van de crème.

Let op: Titan Gel heeft enkele contra-indicaties

Producenten waarschuwen dat Titan Gel niet door iedereen gebruikt kan worden. Er geldt een contra-indicatie bij de volgende gevallen:

 • Allergie voor de ingrediënten van het preparaat;
 • Prostaat adenoma;
 • Ziekte van Peyronie;
 • Seksueel Overdraagbare Aandoeningen.

Bijwerkingen door het gebruik van de crème zijn zeldzaam. Soms merken mannen dat er een ongemakkelijk gevoel plaats vind aan de kop van de penis. Dit wordt veroorzaakt door de versterkte bloedtoevoer naar de genitaliën. Na de eerste dagen van gebruik verdwijnen deze gevoelens vanzelf. Daarom dien je niet te stoppen met Titan Gel hierdoor.

Wanneer je bekend bent met allergische reacties is het nodig om een huid test uit te voeren voordat je met dit middel begint. Je doet dit door een kleine hoeveelheid toe te passen op de huid van he hand en een half uur te wachten. Ontstaat er geen irritatie, jeuk of roodheid dan kan de gel normaal gebruikt worden.

Waar koop je de originele Titan Gel crème

De voordelen van Titan Gel zijn niet te negeren: een korte recensie van het product

Er is er veel informatie over dit middel om de penis te vergroten. Er wordt over gesproken op forums, en zij die dit gebruiken schrijven recensies met kleurrijke foto’s. Toch voorziet de fabrikant van enkele onweerlegbare feiten over dit medicijn.

 1. Titan Gel is een prima alternatief voor pompen en verlengers.
 2. Plastisch chirurgie is niet nodig.
 3. De ingrediënten van dit preparaat veroorzaken geen allergieën.
 4. De meeste contra-indicaties zijn tijdelijk, en er zijn praktisch geen bijwerkingen.
 5. Titan Gel is gemakkelijk in gebruik. De gel lost verschillende problemen tegelijk op.
 6. Het effect is blijvend, zelfs wanneer je stopt met het gebruik van dit product.
 7. De eerste resultaten zijn na twee tot drie weken van regelmatig gebruik zichtbaar.
 8. Veel positieve recensies van tevreden klanten.
 9. De crème wordt geleverd in een grote verpakking, welke voldoende is voor langdurig gebruik, omdat je voor elke toepassen niet meer dan 3g van het middel nodig hebt.
 10. De prijs is betaalbaar, en het product kan in veel landen geleverd worden.

Door deze 10 redenen hebben veel mannen uiteindelijk de beslissing genomen om de gel te proberen en een nieuw leven te beginnen vol met seksuele avonturen en een nieuwe vorm van ervaringen.

Waar koop je de originele Titan Gel crème

De Titan Gel is nog niet verkrijgbaar bij apotheken, en op veel sites die er mee adverteren loop je het risico om een imitatie te kopen met goedkopere ingrediënten. De originele crème kan besteld worden bij de fabrikant via zijn officiële website.

Link naar de officiële website van de fabrikanten

De prijs van het medicijn bij de fabrikant is zeer acceptabel. Alleen namaak producten zijn goedkoper. Je koopt Titan Gel niet bij Amazon of bij de apotheek op de hoek. We raden het ook af om via een tussenpersoon te kopen: ze kunnen geen garantie geven over de kwaliteit van het product en bieden extreem hoge prijzen.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze support service door middel van een terugbel verzoek. Om dit te doen vul je een simpel formulier in op de site. Een consultant belt binnen 10 minuten terug. Ons bedrijf hecht waarde aan elke klant en doet er alles aan om je tevreden te stellen.


12345 (30 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...