Titan Gel til mænd: anmeldelser, meninger og kommentarer

Der er næppe en eneste mand, der aldrig har fejlet i sit sexliv. Det kan ske med enhver, uanset hvor gammel du er, hvad din helbredstilstand er, osv. Nogle blev måske for stressede, nogle var for trætte og mislykkedes derfor. Impotens kan let fikses.

Men hvad kan du gøre, hvis du har en lille penis? Hvile, beroligende lægemidler og Viagra hjælper ikke. Det er i stedet på tide at introducere Titan Gel, der helt sikkert vil hjælpe dig med dette. Baseret på dybe gennemtrængende plantestoffer, pektiner, hyaluronsyre og kollagen når gelen dit indre penisvæv og får det naturligt til at vokse. Din penis kan vokse med op til 6 cm på en måned med regelmæssigt brug!

Midlet er helt sikkert: det har fået flere kvalitetscertifikater i flere forskellige lande. År med laboratoriearbejde har bidraget til at skabe et fuldt funktionelt produkt, der hjælper mænd med at føle sig mere selvsikre og få større tilfredsstillelse fra deres sexliv.

Din pige vil tigge dig om at blive ved – og du vil være i stand til at give hende det, hun vil have. Ved hjælp af Titan Gel.

Rigtige anmeldelser og meninger fra mænd, der har prøvet Titan Gel

Rigtige anmeldelser og meninger fra mænd, der har prøvet Titan Gel

Jakob, 33 år gammel:

„Jeg troede ikke på, at man i min alder kunne få seksuelle problemer. Men min kæreste var ikke tilfreds med min størrelse. Hun gav mig endda en pumpe. Jeg brugte den dog ikke. I stedet købte jeg Titan Gel, som jeg ved et uheld læste om på et forum for mænd. På forummet var der mænd, der delte deres erfaringer med produktet. Derfor besluttede jeg mig for at prøve det, da anmeldelserne for gelen var positive. En måned senere bemærkede jeg, at min penis var blevet længere og lidt tykkere i hård tilstand, end den havde været før: +5 cm længere og +1,5 cm tykkere. Jeg er glad og klar til at fortsætte med at bruge Titan. Det øger de seksuelle sensationer og hjælper mig med at holde længere. Jeg anbefaler det. „

Peter, 24 år gammel:

„Jeg har tvivlet på mine seksuelle evner, lige siden jeg blev teenager. Jeg har altid skammet mig over min lille penis – den var kun omkring 11 cm, og ingen af mine kærester var tilfredse med, hvad de fik. Jeg har ledt efter effektive måder at øge min penisstørrelse på – jeg har brugt piller, pumper og massager, men intet fungerede godt nok. Jeg var desperat og overvejede en operation, men så hørte jeg pludselig om Titan Gel og besluttede mig for at prøve det. Efter en uge med almindelig brug voksede min penis med 2 cm, og jeg blev derfor ved med at bruge det. Uge 3 gav mig endnu et par centimeter, bedre orgasmer, en masse seksuel lyst og evnen til at have sex i 40-60 minutter ad gangen. Jeg glæder mig til at se resultaterne i slutningen af kuren!“

Mikkel J., sexolog:

„Som læge bør jeg tvivle på effektiviteten af midler som dette og på alle mulige måder afskrække patienter fra at bruge dem. Men det gik lige modsat. Flere af mine patienter besluttede stadig at prøve gelen og uden at have fortalt mig det, købte de den på internettet. En måned senere så jeg så resultatet selv. En penis kan virkelig vokse ved brug af dette middel. Derudover forsvinder impotensproblemet også. Det er svært for mig at forklare det, men jeg er glad for, at deres sexliv er blevet bedre. Jeg vil holde yderligere øje med resultaterne. ”

Virksomheden foretog en anonym undersøgelse blandt mænd, der brugte gelen, og fremlagde følgende data:

 • 91% bemærkede en stigning på mindst 5 cm i penisstørrelsen;
 • 97% bemærkede øget penisfølsomhed og stærkere orgasmer;
 • 95% lider ikke længere af tidlig sædafgang og mener, at deres samleje nu kan vare længere.

Dette er fantastiske resultater, som viser effektiviteten af midlet med de fremragende kundeattester og anmeldelser. På trods af de imponerende videnskabelige data tvivler nogle dog stadig på cremens virkning.

Negative anmeldelser om Titan Gel: hvem skriver dem

Det er ikke alle, der kan lide produktet. Derfor er der altid misfornøjede kunder, der skriver negative anmeldelser. Og mange tror på dem. Den negative opfattelse af nogle kunder sker også i relation til Titan Gel. De har måske købt en forfalskning. For at undgå dette skal du altid kontrollere hjemmesiden, du bestiller gelen fra. Vi foreslår, at du kun bestiller fra den officielle hjemmeside for at være sikker på, at du køber originalen.

Det er også værd at bemærke, at den korrekte brug af produktet spiller en stor rolle. For at få resultater skal du følge kuren til ende og ikke blot bruge cremen fra tid til anden. Kunder, der ikke anvender gelen regelmæssigt, efterlader et stort antal negative kommentarer. Effekten er akkumulerende, så at færdiggøre kuren er vigtigt. Hvis du afbryder kuren, er der ingen at bebrejde udover dig selv. Hvis du gennemfører kuren – er der en 98% garanti for, at du vil være tilfreds med resultaterne. Det er op til dig at vælge.

Nogle læger kommer også med negative kommentarer. Mange af dem er ekstremt konservative og accepterer ikke innovative seksuelle behandlingsmetoder. De tror ikke på produktets effektivitet og afskrækker på enhver mulig måde deres patienter fra at bruge sådanne geler. Vi er stolte af at kunne sige, at snesevis af berømte læger var åbne og deltog i kliniske tests, evaluerede resultaterne. De anbefaler nu Titan Gel til deres patienter. Hvis du stadig ikke er overbevist, kan dette måske hjælpe: Ingen populære produkter har 100% positiv feedback. Der er altid en lille procentdel af patienter, som ikke er tilfredse med resultatet, og det er ikke en grund til ikke at prøve denne penisforlængende gel.

Hvordan du bruger Titan Gel for at få det bedst mulige resultat

Hvordan du bruger Titan Gel for at få det bedst mulige resultat

Der er to måder at bruge produktet på, afhængigt af hvilken slags problemer, du vil løse – enten at forstørre din penis eller at komme af med impotens. De er begge beskrevet detaljeret i vejledningen.

For at øge størrelsen af penis, bør den masseres let to gange dagligt. Du skal sørge for at massere enhver centimeter af huden. Fortsæt brugen i en måned.

Hvis en mand ønsker at komme af med impotens eller at blive mere følsom i penisområdet, skal gelen påføres penis 30 minutter før samleje. Det er bedst, hvis den er i hård tilstand. Gelen kan også påføres ca. en halv time før sex.

Vær ikke bange for, at midlet vil efterlade fedtede mærker på dit undertøj eller din seng. Gelen har en delikat tekstur og absorberes meget hurtigt.

Hvad er inkluderet i Titan Gel, hovedingredienserne

Præparatets formel er patenteret af virksomheden. Dog holder producenten ikke de vigtigste komponenter i gelen hemmeligt.

 • Kollagenkompleks. Særligt udvalgte stoffer giver vævene øget elasticitet. De aktiverer intracellulære processer.
 • Patenteret pektinmatrix – fremmer blød strækning af vævet og får de interne interne penisstrukturer til at vokse.
 • Prodew® 400 kompleks aminosyre. Det gør huden fugtigt på grund af stoffernes evne til at samle et stort antal vandmolekyler. Det trænger også dybt ind i penissen for at få den til at vokse naturligt.

På grund af denne sammensætning begynder følgende processer i kønsorganet:

 • Organets krop, som er grundlaget for kønsvævet, strækket sig langsomt og smertefrit;
 • mere blod strømmer til penissen, som giver en permanent erektion under samleje.
 • følsomheden af penis og pungens hud øges, hvilket fører til bedre og længerevarende orgasmer.

Det er disse fysiologiske processer, der ligger til grund for Titan Gels virkning. Ved gradvis aktivering kan du opnå en varig virkning, som vil vare lang tid efter, at du holder op med at bruge produktet.

En mere komplet formulering kan læses i vejledningen, såvel som på æsken, som cremen er pakket ind.

Bemærk: Titan Gel har flere kontraindikationer

Producenter advarer om, at Titan Gel ikke kan bruges af alle. Det er kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • Allergi over for ingredienserne i sammensætningen;
 • Prostata adenom;
 • Peyronies sygdom
 • Seksuelt overførte sygdomme.

Bivirkninger efter påføringen af cremen er sjældne. Nogle gange er mænd, der lige har begyndt at bruge midlet, bekymrede over ubehag i penishovedet. Dette skyldes en stærk blodgennemstrømning til kønsorganerne. Efter de første dage forsvinder sådanne følelser normalt. Derfor bør man ikke stoppe med at bruge Titan Gel på grund af dette.

Hvis du ved, at du har tendens til allergiske reaktioner, er det nødvendigt at foretage en hudprøve, inden han begynder at bruge midlet. For at gøre dette skal du lægge en lille smule hud på hånden med cremen og vente ca. en halv time. Hvis der ikke er udslæt, kløe eller rødme, kan du begynde at bruge produktet.

Fordelene ved Titan Gel er ubestridelige: en kort gennemgang af produktet

Fordelene ved Titan Gel er ubestridelige: en kort gennemgang af produktet

Der er mange oplysninger om midlet. Det diskuteres på fora, og de der har brugt det, skriver deres anmeldelser leveret med farverige billeder. Men producenten gav også nogle vigtige fakta om produktet:

 1. Titan Gel er et glimrende alternativ til pumper og forlængere.
 2. Der er ikke behov for plastikkirurgi.
 3. Ingredienserne i midlet medfører ikke allergi.
 4. De fleste kontraindikationer er midlertidige, og der er praktisk taget ingen bivirkninger.
 5. Titan Gel er let at bruge. Gelen løser flere problemer på én gang.
 6. Virkningen bevares, selv efter at du er holdt op med at bruge produktet.
 7. De første resultater vil være synlige efter to til tre uger med regelmæssig brug.
 8. Der er mange positive anmeldelser fra tilfredse kunder.
 9. Cremen produceres i en stor pakke, som kan vare i lang tid, da du kun skal bruge 3 g ad gangen.
 10. Prisen er overkommelig, og produktet kan bestilles til mange lande.

På grund af disse 10 grunde besluttede mange mænd endelig at prøve gelen og starte et nyt liv fuld af seksuelle eventyr og nye erfaringer.

Hvor kan du købe den originale Titan Gel

Du kan stadig ikke købe Titan Gel på apoteker. Derudover er der på mange hjemmesider en risiko for at købe en forfalskning lavet af billigere ingredienser. Den originale creme kan kun bestilles fra producenten på den officielle hjemmeside.

Link til producenternes officielle hjemmeside

Prisen for at købe midlet fra producenterne er helt acceptabel. Kun et forfalsket produkt kan have lavere omkostninger. Du kan ikke købe Titan Gel på Amazon eller på lokale apoteker. Vi anbefaler dig heller ikke at købe fra mellemhandlere: de kan ikke garantere produktkvaliteten og tilbyder ekstremt høje priser.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte kundeservice ved at bestille et opkald. For at gøre dette skal du udfylde en simpel formular på hjemmesiden. En konsulent vil derefter ringe dig op inden for 10 minutter. Virksomheden værner om hver kunde og forsøger at tilfredsstille den enkelte kunde så meget som muligt.


12345 (30 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...