Titan Gel miehille: arvostelut, mielipiteet ja kommentit

Todennäköisesti jokainen mies on epäonnistunut intiimielämässään ainakin kerran. Se voi tapahtua kenelle tahansa, minkä ikäisenä ja missä kunnossa tahansa. Joku on ollut liian stressaantunut, kun joku toinen taas on ollut liian väsynyt ja epäonnistunut. Erektiohäiriöt on korjattavissa helposti.

Mutta mitä pitäisi tehdä niille, joilla on pieni penis? Lepo, sedatiivit ja Viagra eivät auta. Tässä vaiheessa on aika esitellä Titan Gel, joka selviytyy tästä tehtävästä. Syvälle imeytyviin yrttiperäisiin aineisiin, pektiineihin, hyaluronihappoon ja kollageeniin perustuva geeli imeytyy peniksen kudoksiin ja kasvattaa niitä luonnollisesti. Peniksen koko voi kasvaa jopa 6 cm kuukauden säännöllisen käytön jälkeen!

Hoito on täysin turvallinen: se on saanut eri maissa useita laatutodistuksia. Vuosien laboratoriotyö auttoi luomaan täydellisen tuotteen, jonka avulla miehet voivat tuntea itsensä itsevarmemmaksi ja saada seksielämästään enemmän tyydytystä.

Naisesi anelee sinua jatkamaan – ja sinä voit antaa hänelle, mitä hän haluaa. Titan Gelin avulla.

Todellisia arvosteluita ja mielipiteitä Titan Geliä käyttäviltä miehiltä

Todellisia arvosteluita ja mielipiteitä Titan Geliä käyttäviltä miehiltä

Janne, 33 vuotta:

”Kuvittelin, että minun ikäisilläni ei olisi seksiongelmia. Ajattelin, että kaikki olisi kunnossa, mutta tyttöystäväni ei ollut tyytyväinen penikseni kokoon. Hän esitteli minulle jopa pumpun. En kuitenkaan käyttänyt sitä. Hankin Titan Geliä, josta sattumalta luin eräältä miesten keskustelufoorumilta. Siellä sen käyttäjät jakoivat mielipiteitään. Siksi päätin kokeilla, koska tätä geeliä koskevat arvostelut olivat positiivisia. Kuukautta myöhemmin huomasin, että penikseni oli erektiossa pidempi ja vähän paksumpi kuin aiemmin: +5 cm pidempi ja +1,5 cm paksumpi. Olen iloinen ja valmis jatkamaan Titanin käyttöä. Se tekee seksuaalisista tuntemuksista selkeämpiä ja auttaa minua kestämään pidempään. Suosittelen сита.”

Petri, 24 vuotta:

”Olen epäillyt seksuaalisia kykyjäni teini-iästä lähtien. Olen ollut aina vähän häpeissäni penikseni pienestä koosta – se oli vain noin 11 cm, ja tyttöystäväni eivät olleet tyytyväisiä siihen, mitä he saivat. Olen etsinyt tehokkaita tapoja kasvattaa penikseni kokoa, käyttänyt pillereitä, pumppuja ja hierontaa, mutta mikään ei ole toiminut riittävän hyvin. Epätoivoisena mietin leikkausta ja törmäsin sattumalta Titan Geliin ja päätin antaa sille mahdollisuuden. Viikon säännöllisen käytön jälkeen huomasin penikseni koon kasvaneen 2 cm ja jatkoin sen käyttämistä. Kolmannella viikolla se oli yllätyksekseni kasvanut taas pari senttimetriä, sain parempia orgasmeja, minulla oli paljon seksihaluja sekä pystyin harrastamaan seksiä 40–60 minuuttia tulematta. Odotan innolla, millaisia tulokset ovat hoidon lopussa!

Antti J., seksologi:

”Lääkärinä minun tulee epäillä tällaisten lääkkeiden tehokkuutta ja estää kaikilla mahdollisilla tavoilla potilaitani käyttämästä niitä. Mutta asia on täysin päinvastoin. Monet potilaistani päättivät kuitenkin käyttää tätä geeliä ja ostaa sitä Internetistä kertomatta asiasta minulle. Näin tulokset itse kuukautta myöhemmin. Peniksen koko oli todella kasvanut. Mutta tämän lisäksi potenssiongelmat katosivat. Tätä on vaikeaa selittää, mutta olen iloinen, että heidän seksielämänsä on parantunut. Tarkkailen heitä edelleen. “

Yhtiö teki anonyymin tutkimuksen geeliä käyttävillä miehillä, ja saivat selville seuraavia tietoja:

 • 91 % havaitsi, että peniksen koko oli kasvanut vähintään 5 cm;
 • 97 % havaitsi, että peniksen herkkyys oli kasvanut, ja että he saivat voimakkaampia orgasmeja;
 • 95 % pääsi eroon ennenaikaisesta siemensyöksystä ja myönsi, että heidän seksuaalinen kanssakäymisensä kestää kauemmin.

Nämä ovat mahtavia tuloksia, jotka osoittavat lääkkeiden tehokkuuden asiakkaiden kokemusten ja arvostelujen ohella. Vaikuttavista tieteellisistä tuloksista riippumatta, monet silti epäilevät voiteen tehokkuutta.

Negatiivisia arvosteluja Titan Gelistä: kuka niitä kirjoittaa

Kaikki eivät voi pitää tuotteesta. Siksi tyytymättömät ostajat kirjoittavat negatiivisia arvosteluja. Ja monet uskovat niitä. Nämä joidenkin ostajien negatiiviset kokemukset ovat syntyneet suhteessa Titan Gel -voiteeseen. He ovat saattaneet ostaa väärennetyn tuotteen. Vältä tämä tarkistamalla sivusto, josta tilaat geeliä. Suosittelemme tilaamaan viralliselta sivustolta varmistaaksesi alkuperäisen tuotteen ostamisen.

On myös syytä huomioida, että tuotteen oikealla käytöllä on suuri merkitys. Saadaksesi konkreettisia tuloksia, sinun tulee käyttää voidetta koko hoitojakson ajan, eikä käyttää sitä vain ajoittain. Asiakkaat, jotka eivät käytä geeliä säännöllisesti, jättävät paljon negatiivisia kommentteja. Teho kasautuu, joten koko hoitojakson suorittaminen on erittäin tärkeää. Jos keskeytät hoitojakson, sinulla ei ole mitään syytä valittaa. Jos suoritat sen – 98 % todennäköisyydellä tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin. Valinta on sinun.

Myös jotkut lääkärit myötävaikuttavat tähän negatiivisesti. Monet heistä on äärimmäisen konservatiivisia, eivätkä hyväksy innovatiivisia seksuaalisia hoitomenetelmiä. He eivät usko tuotteen tehokkuuteen, ja he yrittävät kaikin tavoin estää potilaitaan käyttämästä tällaisia geelejä. Voimme ylpeästi sanoa, että monet kuuluisat lääkärit ovat kuitenkin olleen avoimia, osallistuneet kliinisiin testeihin, arvioineet tuloksia ja nyt suositelleet Titan Geliä potilailleen. Jos sinulla on vieläkin epäilyksiä, voimme vakuuttaa sinua vielä yhdellä asialla: yksikään suosittu tuote ei ole saanut 100 % positiivista palautetta. Aina pieni osa potilaista on tyytymättömiä tuloksiin, ja se ei ole syy olla kokeilematta tätä penistä kasvattavaa geeliä.

Miten Titan Geliä käytetään maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi

Miten Titan Geliä käytetään maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi

Tuotetta voi käyttää kahdella tavalla riippuen siitä, millaisen ongelman mies haluaa ratkaista – kasvattaa penistään vai palauttaa potenssin. Molemmat on kuvattu yksityiskohtaisesti ohjeissa.

Kasvattaakseen sukupuolielimen kokoa, tuotetta tulee hieroa kevyesti kahdesti päivässä huolellisesti jokaiselle ihoalueelle. Hoitojakso kestää kuukauden.

Jos mies haluaa palauttaa potenssinsa tai kokea tuntemukset elävämmin, geeliä pitää levittää penikseen 30 minuuttia ennen seksuaalista kanssakäymistä. Ja on toivottavaa, että se on erektiossa. Geeliä voidaan myös lisätä noin puoli tuntia ennen seksin harrastamista.

Sinun ei tarvitse pelätä, että voide jättäisi rasvaisia jälkiä alusvaatteisiisi tai sänkyysi. Geelissä on hienotekoinen rakenne ja se imeytyy todella nopeasti.

Mitkä ovat Titan Gelin tärkeimmät ainesosat

Yhtiö on patentoinut valmisteen ainutlaatuisen kaavan. Mutta siltikään valmistaja ei pidä geelin tärkeimpiä ainesosia salassa.

 • Kollageeniyhdiste. Tarkasti valitut ainesosat parantavat kudoksien elastisuutta. Ne aktivoivat solunsisäisiä prosesseja.
 • Patentoitu pektiini-matriisi – edistää kudosten venymistä sekä kasvattaa peniksen sisäisiä rakenteita.
 • Prodew® 400 -aminohappoyhdiste. Se kosteuttaa ihoa yhdisteen vesimolekyylejä kerääväien ainesosien ansiosta. Se myös imeytyy syvälle penikseen kasvattaen sitä luonnollisesti.

Tämän koostumuksen ansiosta sukupuolielimissä alkaa tapahtua seuraavia prosesseja:

 • sukupuolielinten kudoksen perustana olevat paisuvaiset venyvät hitaasti ja kivuttomasti;
 • penikseen virtaa enemmän virtaa, mikä auttaa ylläpitämään erektiota seksuaalisen kanssakäymisen aikana;
 • peniksen ja kivespussin iho herkistyy, mikä aiheuttaa selkeämpiä ja pitkittyneempiä orgasmeja.

Nämä fysiologiset prosessit ovat Titan Gel -voiteen taustalla. Niiden asteittaisen aktivoimisen avulla voit saavuttaa pysyvän vaikutuksen, joka kestää pitkään sen jälkeen, kun on lopettanut lääkkeen käytön.

Voit lukea tarkemman koostumuksen käyttöohjeista sekä voidepakkauksesta.

Varoitus: Titan Gelissä on useita vasta-aiheita

Valmistajat varoittavat, että Titan Gel ei sovi kaikille. Se on vasta-aiheista seuraavissa tapauksissa:

 • Allergia yhdisteen sisältämille ainesosille;
 • Eturauhastulehdus;
 • Peyronien tauti;
 • Sukupuolitaudit.

Voiteen käytön aiheuttamat haittavaikutukset ovat harvinaisia. Joskus lääkkeen käytön juuri aloittaneet miehet ovat huolissaan peniksen päässä tuntuvasta epämukavasta tunteesta. Tämä johtuu voimakkaasta veren virtauksesta sukupuolielimiin. Tällaisten tunteiden pitäisi kadota muutaman päivän kuluttua. Tämän vuoksi Titan Gelin käyttöä ei tule lopettaa kesken.

Jos mies tietää, että hänellä on taipumusta allergisiin reaktioihin, on tärkeää tehdä ihotesti ennen lääkkeen käytön aloittamista. Tätä varten hänen tulee lisätä pieni määrä voidetta kädelleen ja odottaa puoli tuntia. Jos ihottumaa, kutinaa tai punoitusta ei esiinny, geeliä voi käyttää aiottuun tarkoitukseen.

Mistä aitoa Titan Gel -voidetta voi ostaa

Titan Gelin edut ovat kiistattomia: lyhyt arvio tuotteesta

Tarjolla on paljon tietoa peniksen kasvattamiseen tarkoitetuista hoitomuodoista. Siitä keskustellaan keskustelupalstoilla, ja näitä tuotteita käyttäneet kirjoittavat arvosteluitaan kuvien kera. Valmistaja on kuitenkin tarjonnut painavia faktoja tämän lääkkeen hyväksi.

 1. Titan Gel on loistava vaihtoehto pumpuille ja laajentimille.
 2. Plastiikkakirurgia ei ole tarpeen.
 3. Valmisteen aineosat eivät aiheuta allergisia reaktioita.
 4. Useimmat vasta-aiheet ovat tilapäisiä, ja sivuvaikutuksia ei käytännössä ole lainkaan.
 5. Titan Gel on helppokäyttöinen. Geeli ratkaisee useita ongelmia kerralla.
 6. Vaikutus säilyy jopa tuotteen käytön lopettamisen jälkeen.
 7. Ensimmäiset tulokset ovat havaittavissa kahden tai kolmen viikon säännöllisen käytön jälkeen.
 8. Monet tyytyväiset asiakkaat ovat antaneet positiivisia arvioita.
 9. Voidetta myydään suurissa pakkauksissa, jotka kestävät pitkään, koska sinun tulee käyttää kerralla 3 g lääkettä.
 10. Hinta on kohtuullinen, ja tuote voidaan toimittaa useisiin maihin.

Näiden 10 syyn vuoksi monet miehet päättivät viimeinkin kokeilla geeliä ja aloittaa uuden elämän täynnä seksiseikkailuita ja uusia kokemuksia.

Mistä aitoa Titan Gel -voidetta voi ostaa

Titan Geliä ei saa vielä apteekeista, ja monet sitä mainostavat sivustot saattavat myydä halvemmista ainesosista valmistettua väärennettyä tuotetta. Alkuperäistä voidetta voi tilata ainoastaan valmistajan virallisilta sivustoilta.

Linkki valmistajien viralliselle sivustolle

Lääkkeen hinta valmistajalta on melko kohtuullinen. Vain väärennettyjä tuotteita voidaan myydä halvemmalla. Titan Geliä ei kannata ostaa Amazonista tai paikallisista apteekeista. Emme suosittele ostamaan sitä myöskään välittäjiltä: he eivät voi taata tuotteen laatua ja heillä on uskomattoman korkeat hinnat.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä tukipalveluun jättämällä soittopyynnön. Tee näin täyttämällä sivustolta löytyvä yhteydenottolomake. Edustaja soittaa sinulle 10 minuutin kuluessa. Yhtiö kunnioittaa jokaista ostajaa ja pyrkii täyttämään kaikki hänen toiveet.


12345 (70 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...