Titan Gel pentru bărbaţi: recenzii, opinii şi comentarii

Aproape că nu există bărbat care să nu fi avut parte de cel puţin o experienţă sexuală neplăcută în viaţă. I se poate întâmpla oricui, indiferent de vârstă sau starea de sănătate, din cauza stresului sau a oboselii. Disfuncţia erectilă poate fi însă tratată cu uşurinţă.

Ce le rămâne de făcut celor care au un penis mic, totuşi? Odihna, sedativele şi Viagra nu ajută în acest caz. Aşadar, e momentul să faceţi cunoştinţă cu Titan Gel, un produs care cu siguranţă va rezolva problema. Având la bază substanţe naturale cu o acţiune profund penetrantă, precum şi pectine, acid hialuronic şi colagen, această cremă pătrunde în ţesuturile de adâncime ale penisului şi susţine alungirea acestuia. Dimensiunea dumneavoastră poate creşte cu până la 6 cm după o lună de tratament regulat!

Remediul este 100% sigur, motiv pentru care a obţinut numeroase certificate de calitate în diferite ţări. Anii de lucru în laborator au condus la crearea unui produs complet funcţional, menit să le redea bărbaţilor încrederea de sine şi să le asigure o viaţă sexuală plină de plăcere.

Partenera dumneavoastră vă va implora să continuaţi – iar dumneavoastră îi veţi putea oferi exact ceea ce îşi doreşte. Totul mulţumită lui Titan Gel.

Comentariile reale si opiniile oamenilor despre Titan Gel

Recenzii şi mărturii reale ale bărbaţilor care au folosit Titan Gel

Ionel, 33 years old:

„Nu am crezut că este posibil să ai probleme sexuale la vârsta mea. În general, totul era în regulă, dar iubita mea nu era tocmai mulţumită de dimensiunea penisului meu. Ba chiar mi-a prezentat şi o pompă. Totuşi, nu am folosit-o. În schimb, am cumpărat Titan Gel, un produs despre care am citit întâmplător pe un forum pentru bărbaţi. Cei care îl folosiseră îşi împărtăşiseră părerile şi, de vreme ce erau pozitive, am hotărât să încerc şi eu gelul. O lună mai târziu, am remarcat că penisul meu era deja mai lung şi mai gros în erecţie: mai exact, cu 5 cm mai lung şi cu 1,5 cm mai gros! Sunt foarte fericit şi voi continua să folosesc Titan. Senzaţiile din timpul actului sexual sunt mult mai intense acum, iar eu rezist mai mult. Recomand cu încredere acest produs!”

Paul, 24 ani:

„Încă din primii ani de adolescenţă m-am îndoit de abilităţile mele sexuale. Am fost întotdeauna destul de ruşinat de dimensiunea penisului meu – numai 11 cm – şi niciuna dintre prietenele mele nu părea satisfăcută de ceea ce avea parte. Aşadar, am căutat mult timp metode eficiente de alungire a penisului: am luat pastile, am folosit pompe, am recurs chiar şi la masaj, dar nimic nu a funcţionat suficient de bine. Când am aflat despre Titan Gel, eram deja disperat şi mă gândeam serios la o operaţie estetică. Din fericire, am hotărât să încerc produsul. După o săptămână de la prima aplicare, penisul meu era deja cu 2 cm mai lung, aşa că am continuat să aplic. Săptămână a treia a adus cu sine alţi câţiva centimetri în plus, dar şi orgasme mai bune, un libidou ridicat şi o rezistenţă de 40-60 minute în pat. Abia aştept să văd ce rezultate voi avea la finalul curei!”

Adrian J., sexolog:

„În calitate de doctor, rolul meu este să mă îndoiesc de eficienţa acestui tip de produse şi să îmi încurajez pacienţii cu hotărâre să le evite. Dar totul merge anapoda. Mulţi dintre pacienţii mei au decis să încerce gelul în ciuda sfaturilor mele şi l-au comandat de pe internet, fără să îmi spună. După o lună de tratament, am remarcat şi eu rezultatele. Penisul chiar creşte. În plus, problemele care ţin de potenţă dispar. Îmi este greu să explic aceste fenomene, dar mă bucur că viaţa sexuală a pacienţilor mei s-a îmbunătăţit. Voi analiza evoluţia lor viitoare.”

Compania care produce Titan Gel a desfăşurat un sondaj anonim în rândul bărbaţilor care au folosit crema, iar rezultatele au fost următoarele:

 • 91% dintre utilizatori au avut parte de o creştere de cel puţin 5 cm;
 • 97% dintre utilizatori au remarcat o creştere a excitabilităţii penisului şi orgasme mai intense;
 • 95% dintre utilizatori au scăpat de problema ejaculării premature şi rezistă mai mult în timpul actului sexual.

Aceste rezultate sunt de-a dreptul grozave şi demonstrează, alături de recenziile pozitive ale utilizatorilor, eficienţa gelului. Totuşi, în ciuda datelor ştiinţifice impresionante, încă există persoane care pun la îndoială efectele cremei.

Recenzii negative despre Titan Gel: cine le scrie

Fireşte că nu tuturor le plac toate produsele. De aceea există întotdeauna anumiţi cumpărători nemulţumiţi, care scriu recenzii negative. Iar mulţi potenţiali utilizatori le cred. Astfel de opinii negative au apărut şi în legătură cu Titan Gel, şi este foarte probabil ca cei care le-au prezentat să fi achiziţionat un produs contrafăcut. Pentru a evita situaţiile neplăcute, verificaţi cu atenţie site-ul pe care plasaţi comanda. Vă recomandăm să comandaţi doar de pe site-ul oficial, pentru a fi siguri că primiţi varianta originală.

De asemenea, este important să aplicaţi corect gelul. Pentru rezultate vizibile, trebuie să încheiaţi o cură completă de tratament şi să folosiţi crema în mod regulat. Clienţii care nu fac acest lucru sunt şi cei care scriu majoritatea comentariilor negative. Efectul Titan Gel este unul cumulativ, astfel că este extrem de important să finalizaţi cura de tratament. Dacă o întrerupeţi, nu puteţi învinui producătorul pentru lipsa rezultatelor. În schimb, dacă respectaţi instrucţiunile, aveţi şanse de 98% să obţineţi un efect care să vă bucure. Alegerea vă aparţine întru totul.

Există anumiţi medici care aduc, la rândul lor, o contribuţie negativă. Mulţi dintre ei sunt extrem de conservatori şi nu acceptă metode de tratament inovatoare, pentru că nu cred în eficienţa lor; de aceea, se străduiesc să îşi convingă pacienţii să le evite. Suntem mândri să putem spune că mulţi specialişti renumiţi în domeniu s-au dovedit a fi extrem de deschişi şi au luat parte la testele noastre clinice, evaluând rezultatele şi recomandând ulterior produsul Titan Gel şi pacienţilor lor. Dacă încă aveţi îndoieli, mai există un argument care vă poate convinge: niciun produs popular nu primeşte recenzii 100% pozitive. Întotdeauna va exista un procent redus de pacienţi nemulţumiţi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să încercaţi acest gel de top pentru mărirea penisului.

Comentariile negative despre Titan Gel: cine le scrie

Cum se aplică Titan Gel pentru rezultate maxime

Există două metode de aplicare, în funcţie de problema pe care doriţi să o rezolvaţi – dimensiunea redusă a penisului sau lipsa potenţei. Ambele procedee sunt descrise în detaliu în instrucţiunile de utilizare.

Pentru mărirea organului genital, gelul trebuie aplicat de două ori pe zi, masând uşor pe toată suprafaţa penisului. Asiguraţi-vă că nu neglijaţi nicio zonă. Cura de tratament durează o lună.

Dacă doriţi să vă recăpătaţi potenţa sau să aveţi parte de senzaţii mai intense, gelul trebuie aplicat cu 30 de minute înainte de contactul sexual, de preferat pe penisul aflat în erecţie.

Nu vă faceţi griji în legătură cu eventualele pete slinoase pe care produsul le-ar putea lăsa pe lenjeria intimă sau pe aşternuturi. Acesta are o textură delicată şi este absorbit foarte rapid în piele.

Principalele ingrediente ale produsului Titan Gel

Formula gelului este patentată, fiind o combinaţie unică propusă de companie. Totuşi, producătorii au dezvăluit principalele componente:

 • Complex de colagen – substanţele special alese conferă un plus de elasticitate ţesuturilor şi activează procesele intercelulare.
 • Matrice patentată de pectină – susţine alungirea blândă a ţesuturilor şi dezvoltarea structurilor interne ale penisului.
 • Complexul de aminoacizi Prodew® 400 – hidratează pielea datorită capacităţii substanţelor de a acumula un număr cât mai mare de celule de apă. De asemenea, pătrunde până în profunzimea penisului pentru a determina o creştere naturală.

Datorită acestei compoziţii, la nivelul organului genital survin următoarele procese:

 • Corpii cavernoşi, care reprezintă baza ţesutului genital, se alungesc încet, fără dureri;
 • La nivelul penisului circulă mai mult sânge, ceea ce asigură o erecţie permanentă în timpul actului sexual;
 • Excitabilitatea pielii de la nivelul penisului şi al scrotului creşte, ceea ce prelungeşte şi intensifică orgasmele.

La baza acţiunii produsului Titan Gel se află, deci, o serie de procese fiziologice. Activându-le în mod gradat, veţi avea parte de efecte de lungă durată, care se vor menţine multă vreme după încheierea curei de tratament.

O variantă mai detaliată a formulei este prezentată în instrucţiunile de utilizare, precum şi pe ambalajul cremei.

Atenţie: Titan Gel prezintă numeroase contraindicaţii

Producătorii Titan Gel avertizează în legătură cu faptul că produsul nu poate fi folosit de oricine. Acesta nu este recomandat care suferă de:

 • alergii la ingredientele gelului;
 • adenomul de prostată;
 • boala Peyronie;
 • boli cu transmitere sexuală.

Efectele secundare survenite ca urmare a aplicării cremei sunt rare. Uneori, bărbaţii care folosesc Titan Gel îşi fac griji în legătură cu disconfortul resimţit în zona superioară a penisului. Acesta este însă provocat de intensificarea circulaţiei sangvine la nivelul organului genital. Senzaţia dispare de obicei după câteva zile de la prima aplicare, astfel că nu trebuie să întrerupeţi tratamentul din acest motiv.

Dacă sunteţi predispus la reacţii alergice, este important să faceţi un test la nivelul pielii înainte de a începe tratamentul. Aplicaţi o cantitate moderată de produs pe o suprafaţă mică a palmei şi aşteptaţi aproximativ 30 minute. Dacă nu apar iritaţii, roşeaţă sau mâncărimi, puteţi continua aplicarea produsului în mod obişnuit, conform instrucţiunilor de utilizare.

Atenție: Titan Gel are mai multe contraindicații

Avantajele cremei Titan Gel sunt de necombătut: o scurtă prezentare a produsului

Există destul de multe informaţii despre acest produs pentru mărirea penisului. Efectele sale sunt dezbătute pe forumuri, iar cei care l-au folosit scriu recenzii acompaniate de poze sugestive. Producătorul consideră, însă, că este şi de datoria sa să prezinte câteva detalii suplimentare, care vorbesc de la sine:

 1. Titan Gel este o alternativă excelentă pentru pompele şi produsele tradiţionale de mărire a penisului.
 2. Nu necesită intervenţii chirurgicale.
 3. Ingredientele din componenţa sa nu provoacă alergii.
 4. Majoritatea contraindicaţiilor sunt temporare şi nu există efecte secundare.
 5. Titan Gel este uşor de folosit. În plus, acesta rezolvă mai multe probleme în acelaşi timp.
 6. Efectul se menţine şi după încheierea curei de tratament.
 7. Primele rezultate sunt vizibile după primele două-trei săptămâni de aplicare regulată.
 8. Numeroase recenzii pozitive din partea clienţilor satisfăcuţi.
 9. Crema este pusă la dispoziţie într-un recipient mare, deşi fiecare aplicare presupune folosirea a numai 3 g, astfel că veţi putea folosi produsul pe o perioadă îndelungată.
 10. Preţul este rezonabil, iar produsul poate fi livrat în multe ţări.

Datorită acestor avantaje, foarte mulţi bărbaţi au hotărât să încerce gelul şi să se bucure de o viaţă sexuală plină de aventuri şi de un nivel cu totul nou de experienţă.

Unde poate fi cumpărată crema originală Titan Gel în România?

Titan Gel nu este încă disponibil în farmacii, iar majoritatea site-urilor care îl pun spre vânzare oferă, de fapt, variante contrafăcute, alcătuite din ingrediente mai ieftine. Crema originală poate fi comandată doar de pe site-ul oficial al producătorului.

Link către site-ul oficial al producătorilor

Preţul oferit de producătorii produsului este rezonabil. Numai o variantă contrafăcută poate fi vândută la un preţ mai mic. Nu veţi găsi Titan Gel spre vânzare pe Amazon sau în farmacii. De asemenea, nu recomandăm achiziţionarea de la distribuitori intermediari: aceştia nu vă pot garanta calitatea produsului şi impun preţuri foarte mari.

Dacă aveţi întrebări, puteţi contacta oricând biroul nostru de informaţii. Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de pe site, iar unul dintre reprezentanţii noştri vă va suna în aproximativ 10 minute. Compania noastră preţuieşte fiecare client şi îşi dă silinţa să ajute cât mai mult posibil, pentru satisfacţie maximă.


12345 (330 votes, average: 4,70 out of 5)
Loading...