Τιτάν Τζέλ (Titan Gel) για άνδρες: σχόλια, οδηγίες, παρενέργειες

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας άνθρωπος που ποτέ δεν απέτυχε ποτέ στην οικεία ζωή του για μια φορά. Μπορεί να συμβεί με οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε ηλικία και κατάσταση υγείας. Κάποιος μόλις τόνισε, κάποιος ήταν πολύ κουρασμένος και απέτυχε. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί εύκολα να διορθωθεί.

Αλλά τι πρέπει να κάνουν εκείνοι που έχουν μικρό μέγεθος πέους; Τα υπόλοιπα, τα ηρεμιστικά και το Viagra δεν θα βοηθήσουν. Σε αυτό το σημείο, είναι καιρός να εισαγάγουμε το Titan Gel που σίγουρα θα αντιμετωπίσει αυτό το έργο. Με βάση βαθιά διεισδυτικές φυτικές ουσίες, πηκτίνες, υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο, η γέλη φτάνει στους εσωτερικούς ιστούς πέους και φυσικά τις αυξάνει. Το μέγεθός σας μπορεί να αυξηθεί έως και 6 cm σε ένα μήνα τακτικής χρήσης!

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής: έχει λάβει πολλαπλά πιστοποιητικά ποιότητας σε διάφορες χώρες. Τα χρόνια εργαστηριακής εργασίας συνέβαλαν στη δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού προϊόντος που θα βοηθούσε τους άνδρες να αισθάνονται περισσότερη αυτοπεποίθηση και να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη σεξουαλική τους ζωή.

Το κορίτσι σας θα σας παρακαλέσει να συνεχίσετε – και θα είστε σε θέση να της δώσετε ό, τι θέλει. Με τη βοήθεια του τζελ Titan.

Πραγματικές κριτικές και απόψεις ανδρών σχετικά με το Titan Gel

Πραγματικές κριτικές και απόψεις ανδρών σχετικά με το Titan Gel

Διονύσης, 33 χρονών:

«Νόμιζα ότι στην ηλικία μου δεν υπάρχουν σεξουαλικά προβλήματα. Όλα θα ήταν εντάξει, αλλά η φίλη μου δεν ήταν πολύ ικανοποιημένη από το μέγεθός μου. Μου έδωσε ακόμη μια αντλία. Ωστόσο, δεν χρησιμοποίησα αυτό το πράγμα. Πήρα το Titan Gel, το οποίο κατά λάθος διάβασα σε ένα φόρουμ ανδρών. Εκεί εκείνοι που το χρησιμοποίησαν μοιράστηκαν τις απόψεις τους. Ως εκ τούτου, αποφάσισα να προσπαθήσω, επειδή οι κριτικές σχετικά με αυτό το τζελ ήταν θετικές. Ένα μήνα αργότερα, παρατήρησα ότι ένα όρθιο πέος πήγε περισσότερο και λίγο πιο παχύ από ό, τι πριν: +5 cm μακρύτερο και +1,5 cm παχύτερο. Χαίρομαι και είμαι έτοιμος να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Τιτάνα. Κάνει τις σεξουαλικές αισθήσεις πιο φωτεινές και βοηθάει να διαρκέσει περισσότερο. Το συνιστώ.».

Peter, 24 χρονών:

«Αμφιβάλλω για τις σεξουαλικές μου ικανότητες από τότε που μπήκα στην εφηβεία μου. Πάντα ντρεπόταν για το μέγεθος του μικρού πέους μου – ήταν μόλις 11 εκατοστά και καμία κοπέλα μου δεν φάνηκε ικανοποιημένη από το τι πήραν. Ψάχνω για αποτελεσματικούς τρόπους να αυξήσω το μέγεθος του πέους μου, να χρησιμοποιήσω χάπια, αντλίες και μασάζ, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε αρκετά καλά. Το να νιώθω απελπισμένος και να σκέφτομαι μια χειρουργική επέμβαση ξαφνικά μάθαινα για το τζελ Τιτάν και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Μετά από μια εβδομάδα κανονικής εφαρμογής το αρχικό μέγεθος του πέους μου αυξήθηκε κατά 2 cm και συνέχισα. Η 3η εβδομάδα έφερε και με έκπληξη με άλλα δύο εκατοστά, καλύτερους οργασμούς, πολλή σεξουαλική κίνηση και ικανότητα να κάνεις σεξ για 40-60 λεπτά χωρίς να έρχεσαι. Ανυπομονώ να εκτιμήσω τα αποτελέσματα στο τέλος του μαθήματος!».

Adam J., σεξολόγος:

«Ως γιατρός, πρέπει να αμφιβάλλω για την αποτελεσματικότητα τέτοιων φαρμάκων και με κάθε τρόπο να αποθαρρύνω τους ασθενείς από τη χρήση τους. Αλλά όλα πάνε ακριβώς το αντίθετο. Πολλοί από τους ασθενείς μου αποφάσισαν να δοκιμάσουν αυτό το πήκτωμα και, χωρίς να το πω, το αγόρασαν στο Διαδίκτυο. Ένα μήνα αργότερα είδα το αποτέλεσμα μόνος μου. Ένα πέος αυξάνεται πραγματικά σε μέγεθος. Αλλά εκτός αυτού, εξαφανίζονται τα προβλήματα με τη δύναμη. Είναι δύσκολο για μένα να το εξηγήσω αυτό, αλλά χαίρομαι που η σεξουαλική ζωή τους έχει βελτιωθεί. Θα τα παρακολουθήσω περαιτέρω.»

Η εταιρεία διενήργησε μια ανώνυμη έρευνα μεταξύ των ανδρών που χρησιμοποίησαν το τζελ και παρείχαν τα ακόλουθα δεδομένα:

 • Το 91% σημείωσε αύξηση τουλάχιστον 5 cm στο μέγεθος του πέους.
 • Το 97% αντιλήφθηκε αυξημένη ευαισθησία στο πέος και ισχυρότερους οργασμούς.
 • Το 95% ξεφορτώνεται την πρόωρη εκσπερμάτωση και συμφωνεί ότι η σεξουαλική επαφή τους μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.

Αυτά είναι εκπληκτικά αποτελέσματα, τα οποία αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων μαζί με άριστες μαρτυρίες πελατών και κριτικές. Ωστόσο, παρά τα εντυπωσιακά επιστημονικά στοιχεία, ορισμένοι εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για το αποτέλεσμα της κρέμας.

Αρνητικές κριτικές σχετικά με το Titan Gel: ποιος τους γράφει

Δεν συμβαίνει ότι όλοι θέλουν το προϊόν. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πάντα δυσαρεστημένοι αγοραστές που γράφουν αρνητικές κριτικές. Και πολλοί τους πιστεύουν. Αυτή η αρνητική γνώμη ορισμένων αγοραστών έχει αναπτυχθεί σε σχέση με την κρέμα ζελέ Titan. Μπορεί να έχουν αγοράσει ένα ψεύτικο. Για να αποφύγετε αυτό ελέγχετε πάντα τον ιστότοπο από τον οποίο παραγγέλνετε το πήκτωμα. Προτείνουμε να παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα μόνο για να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε πρωτότυπο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η σωστή χρήση του προϊόντος παίζει σημαντικό ρόλο. Για ένα απτό αποτέλεσμα, πρέπει να ολοκληρώσετε μια πλήρη πορεία και μην χρησιμοποιείτε την κρέμα από καιρό σε καιρό. Οι πελάτες, οι οποίοι αποτυγχάνουν να εφαρμόζουν τακτικά τη γέλη, αφήνουν ένα μεγάλο αριθμό αρνητικών σχολίων. Το αποτέλεσμα είναι συσσωρευτικό, οπότε η ολοκλήρωση του μαθήματος είναι εξαιρετικά σημαντική. Εάν διακόψετε την πορεία, δεν υπάρχει κανένας που να κατηγορεί. Αν το ολοκληρώσετε – υπάρχει εγγύηση 98%, θα είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε.

Ορισμένοι γιατροί φέρνουν επίσης αρνητική συμβολή. Πολλοί από αυτούς είναι εξαιρετικά συντηρητικοί και δεν δέχονται καμία καινοτόμο μέθοδο σεξουαλικής θεραπείας. Δεν πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα του προϊόντος και με κάθε τρόπο αποθαρρύνουν τους ασθενείς τους από τη χρήση τέτοιων πηκτωμάτων. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι δεκάδες διάσημοι γιατροί εμφανίστηκαν ανοιχτόμυαλοι, συμμετείχαν σε κλινικές δοκιμές, αξιολόγησαν τα αποτελέσματα και τώρα συνιστούσαν το τιτανικό τζελ στους ασθενείς τους. Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες, υπάρχει ακόμα ένα πράγμα για να σας πείσετε: κανένα δημοφιλές προϊόν δεν έχει 100% θετική ανατροφοδότηση. Υπάρχει πάντα ένα μικρό ποσοστό των ασθενών, οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, και δεν είναι λόγος να μην δοκιμάσετε αυτή την κορυφαία πήκτωμα διεύρυνσης του πέους.

Αρνητικά σχόλια για το Titan Gel (Τιτάν Τζελ): ποιοι τα γράφουν

Πώς να εφαρμόσετε το Titan Gel για να επιτύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα

Υπάρχουν δύο τρόποι εφαρμογής, ανάλογα με το είδος του προβλήματος που ένας άνθρωπος θέλει να λύσει – να διευρύνει το πέος του ή να επιστρέψει τη δύναμη. Και οι δύο περιγράφονται λεπτομερώς στην οδηγία.

Για να αυξήσετε το μέγεθος ενός γεννητικού οργάνου, θα πρέπει να μαλακώνετε ελαφρά δύο φορές την ημέρα, προσπαθώντας να μην παραλείψετε ένα εκατοστό του δέρματος. Η διάρκεια της αίτησης είναι ένα μήνα.

Εάν ένας άνθρωπος θέλει να επιστρέψει τη δύναμη ή να πάρει πιο ζωντανή συναισθήματα, το πήκτωμα θα πρέπει να εφαρμόζεται σε ένα πέος 30 λεπτά πριν από μια σεξουαλική επαφή. Και είναι επιθυμητό να είναι σε όρθια κατάσταση. Το πήκτωμα μπορεί επίσης να εφαρμοστεί περίπου μισή ώρα πριν από το σεξ.

Μην φοβάστε ότι η θεραπεία θα αφήσει λιπαρά σημάδια στο εσώρουχο ή στο κρεβάτι σας. Το τζελ έχει μια λεπτή υφή και απορροφάται πολύ γρήγορα.

Τι περιλαμβάνεται στο Titan Gel, τα κύρια συστατικά

Ο τύπος του παρασκευάσματος κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως μοναδική εξέλιξη της εταιρείας. Και όμως ο κατασκευαστής δεν κρατά τα βασικά συστατικά της γέλης κρυφά.

 • Σύμπλοκο κολλαγόνου. Ειδικά επιλεγμένες ουσίες προσδίδουν ελαστικότητα στους ιστούς. Ενεργοποιούν ενδοκυτταρικές διεργασίες.
 • Πατενταρισμένη μήτρα πηκτίνης – προάγει την απαλή έκταση των ιστών και αυξάνει τις εσωτερικές δομές πέους.
 • Σύμπλοκο Prodew® 400 αμινοξέων. Ενυδατώνει το δέρμα λόγω της ικανότητας των ουσιών που περιλαμβάνονται στο σύμπλεγμα να συσσωρεύουν μεγάλο αριθμό μορίων νερού. Επίσης διείσδυσε βαθιά στο πέος για να αναπτυχθεί φυσικά.

Λόγω αυτής της σύνθεσης, οι ακόλουθες διαδικασίες αρχίζουν να εμφανίζονται στα γεννητικά όργανα:

 • τα σπηλαιώδη σώματα, τα οποία αποτελούν τη βάση του ιστού των γεννητικών οργάνων, απλώνουν αργά και ανώδυνα.
 • περισσότερο αίμα ρέει σε ένα πέος, επομένως εμφανίζεται μόνιμη ανέγερση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
 • η ευαισθησία του δέρματος του πέους και του όρχεου αυξάνεται, γεγονός που οδηγεί σε λαμπερούς και παρατεταμένους οργασμούς.

Είναι αυτές οι φυσιολογικές διεργασίες που αποτελούν τη βάση της δράσης της κρέμας τιτανίου Gel. Σταδιακά την ενεργοποίησή τους, μπορείτε να επιτύχετε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα, το οποίο θα παραμείνει πολύ αφότου ο άνθρωπος σταματήσει να χρησιμοποιεί το φάρμακο.

Μια πληρέστερη διατύπωση μπορεί να διαβάσει στην οδηγία, καθώς και στο κιβώτιο της συσκευασίας της κρέμας.

Προσοχή: Το Titan Gel έχει αρκετές αντενδείξεις

Οι κατασκευαστές προειδοποιούν ότι το Gel Titan δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους. Αντενδείκνυται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Αλλεργία στα συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεση.
 • Αδενωματώδες προστάτη.
 • Η νόσος του Peyronie.
 • Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την εφαρμογή της κρέμας είναι σπάνιες. Μερικές φορές οι άνδρες που μόλις άρχισαν να χρησιμοποιούν το φάρμακο ανησυχούν για την ταλαιπωρία στην περιοχή του κεφαλιού του πέους. Αυτό οφείλεται σε ισχυρή ροή αίματος στα γεννητικά όργανα. Μετά τις πρώτες ημέρες χρήσης, τέτοια συναισθήματα συνήθως εξαφανίζονται χωρίς ίχνος. Επομένως, δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε το Titan Gel εξαιτίας αυτού.

Αν κάποιος γνωρίζει ότι έχει τάση να παρουσιάσει αλλεργικές αντιδράσεις, είναι απαραίτητο να εκτελεστεί δερματικός έλεγχος προτού αρχίσει να χρησιμοποιεί το φάρμακο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να εφαρμόσει ένα μικρό κομμάτι δέρματος στο χέρι του με την κρέμα και να περιμένει περίπου μισή ώρα. Εάν δεν υπάρχει εξάνθημα, φαγούρα ή ερυθρότητα, η πηκτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω για τον επιδιωκόμενο σκοπό.

Τα πλεονεκτήματα του Titan Gel είναι αναμφισβήτητα: μια σύντομη ανασκόπηση του προϊόντος

Τα πλεονεκτήματα του Titan Gel είναι αναμφισβήτητα: μια σύντομη ανασκόπηση του προϊόντος

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία για την αύξηση του πέους. Συζητείται σε φόρουμ, και όσοι το χρησιμοποίησαν, γράφουν τις κριτικές τους με πολύχρωμες φωτογραφίες. Ωστόσο, ο κατασκευαστής παρέδωσε μερικά βαρύτατα γεγονότα υπέρ αυτού του φαρμάκου.

 1. Το Titan Gel είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τις αντλίες και τις συσκευές αραίωσης.
 2. Δεν υπάρχει ανάγκη για πλαστική χειρουργική.
 3. Τα συστατικά του παρασκευάσματος δεν προκαλούν αλλεργίες.
 4. Οι περισσότερες αντενδείξεις είναι προσωρινές και πρακτικά δεν υπάρχουν παρενέργειες.
 5. Το Titan Gel είναι εύκολο στη χρήση. Η πηκτή επιλύει μερικά προβλήματα ταυτόχρονα.
 6. Η επίδραση διατηρείται ακόμη και μετά το τέλος της χρήσης του προϊόντος.
 7. Το πρώτο αποτέλεσμα είναι ορατό σε δύο έως τρεις εβδομάδες τακτικής χρήσης.
 8. Πολλές θετικές κριτικές από ικανοποιημένους πελάτες.
 9. Η κρέμα παράγεται σε μεγάλη συσκευασία, η οποία θα είναι αρκετή για μεγάλο χρονικό διάστημα, διότι για μία χρήση δεν χρειάζεται να παίρνετε περισσότερα από 3 g του φαρμάκου.
 10. Η τιμή είναι προσιτή και το προϊόν μπορεί να αποσταλεί σε πολλές χώρες.

Λόγω αυτών των 10 λόγων, πολλοί άνδρες τελικά αποφάσισαν να δοκιμάσουν το τζελ και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή γεμάτη σεξουαλικές περιπέτειες και νέο επίπεδο εμπειρίας.

Πού να αγοράσετε την αρχική κρέμα Titan Gel

Δεν υπάρχει ακόμα Titan Gel στα φαρμακεία, και σε πολλά sites που το διαφημίζουν, ο κίνδυνος να αγοράσει ένα ψεύτικο φτιαγμένο από φθηνότερα συστατικά είναι μάλλον υψηλό. Η αρχική κρέμα μπορεί να παραγγελθεί μόνο από τον κατασκευαστή στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Σύνδεση με την επίσημη ιστοσελίδα των κατασκευαστών

Η τιμή του φαρμάκου από τους κατασκευαστές είναι αρκετά αποδεκτή. Μόνο ένα παραποιημένο προϊόν μπορεί να έχει χαμηλότερο κόστος. Δεν θα αγοράσετε το Titan Gel στο Amazon ή σε τοπικά φαρμακεία. Δεν προτείνουμε την αγορά από διαμεσολαβητές: δεν μπορούν να εγγυηθούν την ποιότητα των προϊόντων και να προσφέρουν εξαιρετικά υψηλές τιμές.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία υποστήριξης παραγγέλλοντας μια επιστροφή κλήσης. Για να το κάνετε αυτό, συμπληρώστε μια απλή φόρμα στην τοποθεσία. Ένας σύμβουλος θα καλέσει πίσω μέσα σε 10 λεπτά. Η εταιρεία αγαπά κάθε αγοραστή και προσπαθεί να τον ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.


12345 (283 votes, average: 4,68 out of 5)
Loading...