Titan Gel för män: recensioner, åsikter och kommentarer

Det finns knappast en enda man som inte har misslyckats i sitt intimliv åtminstone en gång. Det kan hända för vem som helst, i alla åldrar och hälsotillstånd. Någon blev just stressad, någon var för trött och misslyckades. Erektil dysfunktion kan lätt fixas.

Men vad ska de göra som har en liten penisstorlek? Vila, lugnande medel och Viagra kommer inte att hjälpa. Nu är det dags att introducera Titan Gel som definitivt kommer att klara denna uppgift. Baserat på djupt inträngande växtbaserade substanser, pektiner, hyaluronsyra och kollagen når gelet de inre penisvävnaderna och ökar dem naturligt. Din storlek kan öka upp till 6 cm på en månad med regelbundet bruk!

Botemedlet är helt säkert: det har fått flera kvalitetscertifikat i olika länder. Åratal av laboratoriearbete bidrog till att skapa en fullt fungerande produkt för att hjälpa män att känna sig mer självsäkra och få mer tillfredsställelse från sitt sexualliv.

Din tjej kommer att be dig att hålla igång – och du kommer att kunna ge henne vad hon vill. Med hjälp av Titan gel.

Riktiga recensioner och åsikter från män om Titan Gel

Riktiga recensioner och åsikter från män om Titan Gel

Jeffrey, 33 år gammal:

”Jag trodde att vid min ålder fanns det inte finns några sexuella problem. Allt skulle vara okay, men min flickvän var inte speciellt nöjd med min storlek. Hon gav mig till och med en pump. Dock använde jag inte den där saken. Jag skaffade Titan Gel, vilket jag av en händelse läste om på ett forum för män. Där delade de som använde det med sig av sina åsikter. Därför bestämde jag mig för att försöka, eftersom recensionerna för detta gel var positiva. En månad senare märkte jag att en erigerad penis blev längre och lite tjockare än den hade varit tidigare: +5 cm längre och +1,5 cm tjockare. Jag är glad och redo att fortsätta använda Titan. Det gör de sexuella känslorna kraftigare och hjälper mig att hålla ut längre. Jag rekommenderar det.”

Peter, 24 år:

”Jag har tvivlat på mina sexuella kapacitet sedan jag blev tonåring. Jag skämdes alltid lite för min lilla penisstorlek – den var bara ca 11 cm, och inga av mina flickvänner verkade nöjda med vad de fick. Jag har letat efter effektiva sätt att öka min penisstorlek, använt piller, pumpar och massage, men ingenting fungerade bra nog. Jag var desperat och funderade på en operation när jag som av en händelse fick reda på Titan gel och beslutade mig för att ge det ett försök. Efter en vecka av regelbunden applikation hade min ursprungliga penisstorlek ökat med 2 cm och jag fortsatte. Vecka 3 överraskade mig också med ett par centimeter till, bättre orgasmer, en hel del sexlust och förmåga att ha sex under 40-60 minuter utan att det gick. Jag ser fram emot att bedöma resultaten i slutet av kuren!”

Adam J., sexolog:

”Som läkare skulle jag tvivla på effektiviteten av sådana läkemedel och på alla möjliga sätt avskräcka patienter från att använda dem. Men allt går helt åt andra hållet. Flera av mina patienter beslutade sig ändå att prova denna gel, och, utan att tala om det för mig, köpte de den på Internet. En månad senare såg jag resultatet själv. En penis ökar verkligen i storlek. Men förutom detta försvinner problem med potensen. Det är svårt för mig att förklara detta, men jag är glad att deras sexliv har förbättrats. Jag kommer att fortsätta att studera dem. ”

Företaget genomförde en anonym undersökning bland män som använde gelet, och det gav följande data:

 • 91% noterade minst 5 cm:s ökning av penisstorlek;
 • 97% märkt ökad känslighet i penis och starkare orgasmer;
 • 95% blev av med för tidig utlösning och håller med om att deras samlag kan pågå längre.

Det här är fantastiska resultat, som bevisar effektiviteten av läkemedlen tillsammans med utmärkta kundomdömen och recensioner. Men trots imponerande vetenskapliga data tvivlar fortfarande vissa personer på effekten av krämen.

Negativa recensioner om Titan Gel: vem skriver dem

Det händer att inte alla gillar produkten. Därför finns det alltid missnöjda köpare som skriver negativa recensioner. Och många tror dem. Denna negativa uppfattning hos några köpare har utvecklats i förhållande till krämen Titan Gel. De kan ha köpt en bluffprodukt. För att undvika detta ska du alltid kontrollera hemsidan du beställer gelet från. Vi föreslår att du bara beställer från den officiella hemsidan för att vara säker på att du köper ursprungsprodukten.

Det är också värt att notera att en korrekt användning av produkten spelar en stor roll. För ett konkret resultat måste man genomgå en hel kur, och inte använda krämen till och från. Kunder, som underlåter att applicera gelet regelbundet, lämnar ett stort antal negativa kommentarer. Effekten är ackumulerande, så att fullfölja kuren är oerhört viktigt. Om du avbryter kuren finns det ingen att skylla på. Om du fullföljer den – finns det 98% garanti att du blir nöjd med resultatet. Det är du som måste välja.

Vissa läkare bidrar också negativt. Många av dem är extremt konservativa och accepterar inte några innovativa sexuella behandlingsmetoder. De tror inte på produktens verkan och avråder på alla möjliga olika sätt sina patienter från att använda sådana geler. Vi är stolta över att kunna säga att dussintals kända läkare verkade öppna, deltog i kliniska tester, utvärderade resultaten och rekommenderar nu Titan gel till sina patienter. Om du fortfarande tvivlar finns det en sak till för att övertyga dig: inga populära produkter har 100% positiv återkoppling. Det finns alltid en liten andel av patienterna, som inte är nöjda med resultatet, och det är inte en anledning för att inte prova denna ledande penisförstoringsgel.

Hur man applicerar Titan Gel för att uppnå maximalt resultat

Hur man applicerar Titan Gel för att uppnå maximalt resultat

Det finns två sätt att applicera den på, beroende på vilken typ av problem man vill korrigera – att förstora sin penis eller få tillbaka potensen. De beskrivs båda i detalj i instruktionerna.

För att öka storleken på ett könsorgan, bör det lätt masseras in två gånger om dagen, varvid man ska försöka att inte hoppa över en centimeter av huden. Kurens längd är en månad.

Om en man vill få tillbaka potensen eller få mer intensiva känslor, bör gelet appliceras på en penis 30 minuter före samlag. Och det är önskvärt att den är erigerad. Gelet kan också appliceras ungefär en halvtimme innan man har sex.

Var inte rädd för att botemedlet kommer att lämna feta märken på dina underkläder eller säng. Gelet har en delikat konsistens och absorberas mycket snabbt.

Vad ingår i Titan Gel, huvudingredienserna

Formeln för preparatet är patenterad som en unik utveckling av företaget. Och ändå håller tillverkaren inte de viktigaste komponenterna i gelet hemliga.

 • Speciellt utvalda substanser ger elasticitet åt vävnaderna. De aktiverar intracellulära processer.
 • Patenterad pektinmatris – främjar mjuk sträckning av vävnader och förstorar interna penisstrukturer.
 • Prodew® 400 aminosyrakomplex. Den återfuktar huden på grund av förmågan hos ämnen som ingår i komplexet att ackumulera ett stort antal vattenmolekyler. Det tränger också djupt in i penis att naturligt förstora den.

På grund av att denna sammansättning börjar följande processer att uppstå i könsorganet:

 • svällkroppar, som är basen för den genitala vävnaden, sträcks långsamt och smärtfritt ut;
 • mer blod strömmar till penis och därigenom dyker en permanent erektion upp under samlag;
 • hudens känslighet på penis och pung ökar, vilket leder till kraftiga och långvariga orgasmer.

Det är dessa fysiologiska processer som ligger bakom effekten av krämen Titan Gel. Genom att gradvis aktivera dem, kan du uppnå en varaktig effekt, som kommer att bestå långt efter att du slutar använda läkemedlet.

En mer fullständig sammansättning kan läsas i instruktionerna, liksom på lådan krämen är förpackad i.

Varning: Titan Gel har flera kontraindikationer

Tillverkarna varnar för att Titan Gel inte kan användas av alla. Det är kontraindikerat i följande fall:

 • Allergi mot ingredienserna som ingår i sammansättningen;
 • Prostata-adenom;
 • Peyronies sjukdom;
 • Sexuellt överförbara sjukdomar.

Biverkningar efter appliceringen av krämen är sällsynta. Ibland är män som just har börjat använda botemedlet oroade över obehag i ollonet. Detta beror på ett starkt blodflöde till könsorganet. Efter de första dagarnas användning försvinner vanligtvis sådana känslor spårlöst. Därför bör man inte överge Titan Gel på grund av detta.

Om en man vet att han har en tendens till allergiska reaktioner, är det nödvändigt att genomföra ett hudtest innan han börjar använda botemedlet. För att göra detta behöver han lägga på krämen på en liten bit hud på handen och vänta ungefär en halvtimme. Om det inte finns någon utslag, klåda eller rodnad, kan gelet användas vidare för det avsedda ändamålet.

Fördelarna med Titan Gel är obestridliga: en kort genomgång av produkten

Fördelarna med Titan Gel är obestridliga: en kort genomgång av produkten

Det finns ganska mycket information om botemedel för att öka storleken på en penis. Det diskuteras på forum, och de som använde det skriver sina recensioner som levereras med färggranna bilder. Men tillverkaren lämnade ändå vissa tunga fakta till förmån för detta läkemedel.

 1. Titan Gel är ett utmärkt alternativ till pumpar och förlängare.
 2. Det finns inget behov av plastikkirurgi.
 3. Ingredienserna i beredningen orsakar inte allergier.
 4. De flesta kontraindikationer är tillfälliga och det finns praktiskt taget inga biverkningar.
 5. Titan Gel är lätt att använda. Gelet löser flera problem på en gång.
 6. Effekten kvarstår även efter slutet av användningen av produkten.
 7. Det första resultatet syns inom två till tre veckors regelbunden användning.
 8. Många positiva recensioner från nöjda kunder.
 9. Krämen produceras i ett storpack, som kommer att vara tillräckligt för en lång tid, eftersom du för en användning inte behöver inte ta mer än 3 g av läkemedlet.
 10. Priset är överkomligt, och produkten kan levereras till många länder.

På grund av dessa 10 skäl beslöt sig till slut en hel del män att prova gelet och börja ett nytt liv fullt av sexuella äventyr och ny nivå av erfarenhet.

Var kan man köpa den ursprungliga krämen Titan Gel

Det finns fortfarande ingen Titan Gel på apotek ännu, och på många hemsidor som annonserar den, är risken att köpa en förfalskad produkt tillverkad av billigare ingredienser ganska hög. Den ursprungliga krämen kan endast beställas från tillverkaren på dess officiella hemsida.

Länk till den officiella hemsidan för tillverkarna

Priset på läkemedlet från tillverkarna är helt acceptabelt. Endast en förfalskad produkt kan ha en lägre kostnad. Du kommer inte att kunna köpa Titan Gel på Amazon eller ditt lokala apotek. Vi rekommenderar inte att du köper det från förmedlare heller: de kan inte garantera produktkvaliteten och erbjuder extremt höga priser.

Om du har några frågor kan du alltid kontakta kundtjänsten genom att beställa en återuppringning. För att göra detta, ska du fylla i ett enkelt formulär på hemsidan. En konsult kommer att ringa tillbaka inom 10 minuter. Företaget uppskattar alla köpare och försöker tillfredsställa dem så långt som möjligt.


12345 (20 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...