Titan Gel férfiaknak: értékelések, vélemények és hozzászólások

Alig akad olyan férfi, aki még soha, egyszer sem vallott kudarcot, az intim életén belül. Bárkivel előfordulhat, bármilyen életkorban és egészségi állapotban. Van úgy, hogy valaki csak azért vall kudarcot, mert stressznek volt kitéve vagy mert túl fáradt volt. A merevedési zavarok könnyen megoldhatók.

De mit tegyenek azok, akiknek nem elég nagy a péniszméretük? A pihenés, a nyugtatószerek és a Viagra, nem fognak segíteni. Eljött az ideje, hogy bemutassuk a Titan Gel-t, ami határozottan megállja a helyét e céllal szemben. E gél, mélyre hatoló gyógynövényi anyagok, pektinek, hialuronsav és kollagén által, képes elérni a pénisz belső szöveteit és természetes módon növeli meg azokat. A méret akár 6 cm-rel is megnövekedhet, egy hónapnyi rendszeres használat után!

Ez az orvosság, teljesen biztonságos: már számos minőségi tanúsítványra tett szert, különböző országokban. Több éves laboratóriumi munka tette lehetővé, hogy létrehozzanak egy teljesen működőképes terméket, amit azért végeztek, hogy a férfi önbizalmát segítsék és hogy a férfi szexuális élete több kielégüléssel járjon.

A kisasszonyunk könyörögni fog azért, hogy folytassuk – és képesek is leszünk megadni neki azt, amire vágyik. A Titan gel segítségével.

Valódi értékelések és vélemények a Titan Gel-ről, férfiaktól

Valódi értékelések és vélemények a Titan Gel-ről, férfiaktól

József, 33 éves:

„Azt hittem, hogy az én koromban nem szoktak szexuális problémák lenni. Minden rendben is lett volna, de a barátnőm nem volt túl elégedett a méretemmel. Még egy pumpával is meglepett engem. Azonban, én nem használtam ezt az izét. Inkább beszereztem a Titan gel-ből, amiről véletlenül olvastam egy férfiaknak való fórumon. Azok akik ott használták, megosztották a véleményüket. Ebből kifolyólag úgy döntöttem, hogy kipróbálom, mert a vélemények erről a gélről pozitívok voltak. Egy hónappal később, azt vettem észre, hogy a péniszem hosszabb lett, amikor feláll és egy kicsit vastagabb is lett mint azelőtt: +5 cm-rel hosszabb és +1,5 cm-rel vastagabb lett. Nagyon örülök és készen állok tovább használni a Titant. A szexuális érzéseket jobban érezhetőbbé teszi és segít tovább kitartani. Nagyon ajánlom.”

Péter, 24 éves:

“Tizenéves korom óta kételkedem a szexuális képességeimben. Mindig is szégyelltem egy kicsit a kis péniszméretemet – csak úgy 11 cm-es volt és egyik barátnőm sem tűnt elégedettnek azzal, amit tőlem kapott. Kutattam már hatékony módok után, hogy növeljem a péniszméretemet, már használtam pirulákat, pumpákat és masszázst is, de semmi sem működött elég jól. Mikor már kétségbeesett voltam és már műtéten gondolkoztam, egyszer csak a tudomásomra jutott a Titan gel és úgy döntöttem, adok neki egy esélyt. Egy hétnyi rendszeres használat után, a péniszem 2 cm-t nőtt a kezdeti mérethez képest, aztán folytattam csak tovább. A 3. hét megint meglepett engem újabb pár centiméterrel és jobb orgazmusokkal, egy csomó szexuális energiával és azzal a képességgel, hogy képes vagyok 40-60 percig is szexelni anélkül, hogy elmennék. Alig várom, hogy kiértékelhessem az eredményeket a kúra végén!

Ádám, szexológus:

„Orvosként, kételkednem kell az efféle gyógyszerek hatékonyságában és minden lehetséges módon le kell, hogy beszéljem a pácienseket ezeknek a használatáról. De minden pont ellenkezőleg történik. Többen a pácienseim közül, minden ellenére, mégis úgy döntöttek, hogy kipróbálják ezt a gélt és anélkül rendelték meg az Interneten, hogy szóltak volna nekem. Egy hónappal később, magam is láttam az eredményeket. A pénisz mérete, valóban megnövekszik. De emellett, a potencia problémák is megszűnnek. Ezt nehezen tudom megmagyarázni, azonban örülök, hogy a szexuális életük javult. Tovább fogom figyelni őket. “

A cég egy névtelen felmérést végzett, azon férfiak között, akik használták a gélt és az alábbi eredmények születtek:

 • 91% legalább 5 cm-es péniszméret növekedést figyelt meg;
 • 97% a pénisz megnövekedett érzékenységét és az orgazmusok erősödését figyelte meg;
 • 95% megszabadult az időelőtti ejakulációtól és egyet ért abban, hogy a közösülés tovább is tud tartani.

Ezek klassz eredmények, amelyek a kiváló vásárlói beszámolókkal és értékelésekkel együtt, a szerek hatékonyságát bizonyítják. Mégis, a lenyűgöző tudományos adatok ellenére, vannak, akik mégis kételkednek a krém hatásában.

Negatív vélemények a Titan Gel-ről: ki írja őket

Mindenki nem lehet elégedett egy termékkel. Így mindig vannak elégedettlen vásárlók, akik negatív értékeléseket írnak. És sokan el is hiszik őket. Néhány vásárló pedig negatív véleményt alakított ki a Titan Gel-lel kapcsolatban is. Lehet, hogy hamisítványt vásároltak. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, mindig ellenőrizzük a weboldalt, ahonnan a gélt rendeljük. Mi azt javasoljuk, hogy csak a hivatalos weboldalról rendeljünk, hogy biztos az eredetihez jussunk hozzá.

Szintén érdemes megjegyezni, hogy a termék megfelelő használata, nagy szerepet játszik. A kézzel fogható eredmények érdekében, az embernek egy teljeskörű kúrát kell elvégeznie és nem kéne a krémet, időről időre használni. Nagy számban származnak negatív vélemények, olyan vásárlóktól, akik nem rendszeres módon alkalmazták a gélt. A hatás akkumulatív, tehát a kúra elvégzése rendkívül fontos. Ha a kúrát, nem szabályosan végezzük, senki mást nem hibáztathatunk érte. Ha elvégezzük – 98% a garancia arra, hogy az eredményekkel elégedettek leszünk. A választás, rajtunk áll.

Vannak orvosok, akik szintén, negatívan járulnak hozzá a gélhez. Sokan közölük, rendkívül konzervatívak és semmilyen innovatív szexuális kezelési módszert nem fogadnak el. Nem hisznek a termék hatékonyságában és minden lehetséges módon, le akarják beszélni a pácienseiket az ilyen gélek használatáról. Viszont, büszkén mondjuk el, hogy egy tucatnyi híres orvos, nyitott elméjűnek tűnt és klinikai tesztekben vett részt és kiértékelte az eredményeket és most már ők is ajánlják a Titan gel-t a pácienseiknek. Ha még mindig kétségeink vannak, akkor van még egy dolog, amivel meggyőzhetjük: egyetlen népszerű termék sem rendelkezik, 100%-ot adó, pozitív visszajelzésekkel. A pácienseknek mindig van egy kis hányada, akik nem elégedettek az eredményekkel és ez nem ad okot arra, hogy ne próbáljuk ki ezt a vezető rangú pénisz növelő gélt.

Hogyan alkalmazzuk a Titan Gel-t a maximális eredményhez

Hogyan alkalmazzuk a Titan Gel-t a maximális eredményhez

Két féle módja a van az alkalmazásnak, attól függően, hogy valaki milyen problémát szeretne megoldani – hogy vajon a péniszméretét szeretné-e növelni vagy hogy a potenciáját szeretné-e helyreállítani. Mindkettő részletesen le van írva a használati utasításokban.

A nemiszerv mérete növeléséhez, a gélt be kell masszírozni, naponta kétszer, anélkül, hogy a bőrnek akár egy centiméterét is kihagynánk. Ennek az alkalmazásnak a lefolyása, egy hónap.

Ha valaki a potenciáját szeretné helyreállítani vagy élénkebb érzéseket szeretne, akkor a gélt félórával a közösülés előtt kell a péniszen alkalmazni. És az lenne a jó, ha ezt erektált állapotban tennénk. A gélt úgy félórával a szexelés előtt is lehet alkalmazni.

Ne aggódjunk amiatt, hogy a szer zsíros foltot hagy az alsóruhánkon vagy az ágyunkon. A gélnek finom állaga van és nagyon gyorsan képes felszívódni.

Mit tartalmaz a Titan Gel, a fő összetevők

A készítmény összetétele, a cégnek egy egyedülálló fejlesztéseként van szabadalmaztatva. De ennek ellenére, a gyártó, mégsem tartja a gél fő összetevőit titokban.

 • Kollagén komplex vegyület. A különleges módon kiválasztott anyagok elaszticitást kölcsönöznek a szövetek számára. Sejten belüli folyamatokat indítanak be.
 • Szabadalmaztatott pektin mátrix – a szövetek enyhe nyúlékonyságát segíti elő és a pénisz belső felépítésén növel.
 • Prodew® 400 aminosav komplex vegyület. Nedvesíti a bőrt, a vegyületbe foglalt anyagok tulajdonságainak köszönhetően, amelyek nagy számban képesek vízmolekulákat megkötni. Szintén képes a péniszbe mélyre hatolni és természetes módon növeszteni azt.

Ez által az összetétel által, az alábbi folyamatok indulnak be a nemiszervben:

 • a barlangos testek, amelyek a nemiszervi szövet alapját képezik, lassan és fájdalom mentesen megnyúlnak;
 • több vér áramlik a péniszbe, ennek következtében, a pénisz tartós erekciója tapasztalható, közösülés közben;
 • a pénisz bőrének és a herezacskónak az érzékenysége megnövekszik, ami élénk és hosszan tartó orgazmusokhoz vezet.

Ezek azok a fiziológiai folyamatok, amelyek a Titan Gel működése során, alapvetően jellemzők. Fokozatosan aktiválva őket, hosszan tartó hatást érhetünk el, ami jóval a szer használatának a befejezése után is tartani fog.

Egy teljesebb listát lehet olvasni az összetevőkről az használati utasításokban, valamint a dobozon, amibe a krém van csomagolva.

Vigyázat: a Titan Gel-nek több ellenjavallata is van

A gyártók figyelmeztetnek, hogy a Titan Gel-t nem mindenki használhatja. Az alábbi esetekben ellenjavallott a használata:

 • Valamelyik összetevőre való allergia;
 • Prosztata adenóma;
 • Peyronie-betegség;
 • Nemi úton terjedő betegségek.

A krém alkalmazása után, mellékhatások, ritkán szoktak előfordulni. Előfordul, hogy azok, akik épphogy csak elkezdték használni a szert, a pénisz makkja területén érzett, rossz érzés miatt aggódnak. Ez a nemiszervbe történő, erős véráramlás miatt van. Az alkalmazás első pár napja után, az efféle érzések, általában nyomtalanul eltűnnek. És ezek miatt, nem lenne érdemes felhagyni a Titan Gel-lel.

Ha valaki tudja, hogy allergiás reakciókra hajlamos, akkor tesztelnie kell a bőrén a szert, mielőtt elkezdi használni. Ehhez, egy kis cseppből származó vékony réteget kell a kezére kenni a krémből és kb. félórát kell, hogy várjon utána. Ha nincs kiütés, viszketés vagy kivörösödés, akkor a gél tovább használható a kívánt célra.

Hol juthatunk hozzá az eredeti Titan Gel krémhez

A Titan Gel előnyei tagadhatatlanok: a termék rövid áttekintése

Erről a pénisz növelő orvosságról, elég sok információ található. Fórumokon is szoktak beszélgetni róla és azok, akik használták, az értékeléseiket izgalmas fotókkal ellátva is közzé szokták tenni. De azért, a gyártó is szolgáltatott pár jelentékeny tényt, melyek a szer javára szólnak.

 1. A Titan Gel kiváló alternatíva a pénisz pumpákkal és hosszabbítókkal szemben.
 2. Nincs szükség plasztikai műtétre.
 3. A készítmény összetevői nem okoznak allergiát.
 4. A legtöbb ellenjavallat ideiglenes és gyakorlatilag nincsenek mellékhatások.
 5. A Titan Gel-t könnyű használni. A gél több problémát old meg egyszerre.
 6. A hatása fennmarad, azután is, hogy már nem használják a terméket.
 7. Az első eredmények, 2-3 hétnyi rendszeres használat után tapasztalhatók.
 8. Sok – elégedett vásárlótól származó – pozitív értékelés.
 9. A krém nagy kiszerelésben van gyártva, ami hosszú időre elég, mivel egy használatra, 3 g-nál többre nincs szükség a szerből.
 10. Az ára megengedhető és a terméket, sok országból meg lehet rendelni.

Ezen 10 okból kifolyólag, sok férfi végül úgy döntött, hogy kipróbálja a gélt és hogy egy szexuális kalandokkal teli új életet kezd és hogy az élménynek egy új szintjére lép.

Hol juthatunk hozzá az eredeti Titan Gel krémhez

A Titan Gel még mindig nem kapható gyógyszertárakban és sok ezt reklámozó oldalon, elég nagy esély van arra, hogy véletlenül, egy olcsóbb hozzávalókból készült, hamisítványt fogunk megvenni. Az eredeti krém, csakis a gyártó hivatalos weboldalán rendelhető meg.

Link a gyártók hivatalos weboldalára

A gyártók által megszabott ára a szernek, egészen elfogadható. Csakis egy utánzott terméknek lehet alacsonyabb ára. Nem vásárolhatjuk meg a Titan Gel-t sem az Amazonon, sem a helyi drogériában. Azt sem javasoljuk, hogy közvetítőktől vásároljunk: nem tudják a termék minőségét garantálni és rendkívül magas árakat szabnak.

Ha bármilyen kérdés felmerül, bármikor beszélni tud az ügyfélszolgálattal, azáltal, hogy visszahívást igényel. Ehhez, ki kell töltenie egy egyszerű űrlapot a weboldalon. Egyik konzultánsunk 10 percen belül vissza fogja hívni. A cég az összes vásárlót becsben tartja és próbál eleget tenni nekik, amennyire csak lehetséges.


12345 (60 votes, average: 4,70 out of 5)
Loading...