Titan Gel în România: prezentarea generală, instrucțiuni, efecte secundare

Nu existră nici un om, care cel puțin o dată în viața sa nu a avut eșec în viața intimă. Cineva poate din cauza emoțiilor, cineva – din cauza oboselii pur și simplu nu a putut. Dar totul poate fi bine …

Dar ce au de făcut cei, problema cărora ține de dimensiunea mica a penisului? Recreerea și preparatele sedative nu vor ajuta în acest caz. Însă Titan Gel face față perfect acestei sarcini. Acest remediu reprezintă un produs nou, care a apărut ca urmare a activității comune dintre oamenii de știință și companiile farmaceutice.

Comentariile reale si opiniile oamenilor despre Titan Gel

Comentariile reale si opiniile oamenilor despre Titan Gel

Crin-Ion, 33 ani:

„Am crezut că la vârsta mea probleme intime nu pot apărea. Și poate că mai treceam aceasta cu vederea, doar că pe partenera mea nu o satisfăcea marimea mea. Chiar mi-a cumpărat o pompă. Însă așa și nu m-am folosit de acest lucru. Am cumpărat Titan Gel, despre care am citit pe un forum al bărbaților. Și-au împărtășit opiniile cei, care au folosit-o. Așa că am decis să-l încerc, deoarece avea multe comentarii pozitive. Cu o lună mai târziu, am observat ca penisul în starea de erecție este mai lung și puțin mai gros decât era înainte. Sunt fericit și dispus să continuu utilizarea Titan Gel. La urma urmei, printre altele, orgasme au devenit mai puternice“.

Răzvan Porumbescu, medic-sexolog:

„Ca medic, ar trebui să pun la îndoială eficacitatea unor astfel de preparate și în orice mod să descurajez pacientii în ceea ce ține de folosirea lor. Dar totul se dovedește a fi exact în contrar. Mai mulți dintre pacienții mei au decis să încerce acest gel și, fără ca să-mi spuie, l-au și cumpărat de pe Internet. O lună mai târziu am văzut rezultatul. Penisul într-adevăr a crescut în dimensiune. În afară de aceasta, se estompează problemele cu potența. Nu pot explica acest lucru, dar mă bucur că sănătatea pacienților s-a îmbunătățit. Voi veghea asupra lor și mai departe. „

Compania a realizat un sondaj anonim printre oameni care au folosit acest gel, și au furnizat următoarele informații:

 • 91% au observat o creștere evidențiată a dimensiunii penisului;
 • 97% au spus că sensibilitatea corpului în timpul actului sexual a crescut semnificativ;
 • 95% au spus că actul sexual a devenit mai lung, iar orgasmul mai evidențiat.

Acestea sunt performanțele, care vorbesc despre eficacitatea preparatului. Și totuși, în pofida acestor cifre, unii pun încă la îndoială acțiunea cremei.

Comentariile negative despre Titan Gel: cine le scrie

Nu poate fi astfel ca produsul să le placă la toți. Prin urmare, vor exista întotdeauna clienți nemultumiți, care vor scrie comentariile negative. Și mulți îi cred. De aceea acest punct de vedere negativ despre Titan Gel îl împărtășesc mai mulți clienți. În mod alternativ, poate fi că ei au achiziționat un produs contrafăcut.

De asemenea, merită să ne amintim că un rol semnificativ îl are aplicarea corectă a gelului. Pentru rezultatele concrete cursul de administrare a cremei trebuie să fie complet, dar nu din când în când.

Contribuția sa la totalul comentariilor negative și-o fac și medicii. Mulți dintre ei nu cred în eficacitatea produsului și descurajează pacientii lor în ceea ce ține de utilizarea unor astfel de geluri. Și totuși, feedback-ul pozitiv este mult mai mare.

Comentariile negative despre Titan Gel: cine le scrie

Cum trebuie să fie utilizat Titan Gel, pentru a se obține rezultatele maxime

Există două modalități de aplicare a gelului, în funcție de tipul problemei pe care vrea să o rezolve pacientul – pentru mărirea penisului sau restabilirea potenței. Ambele metode sunt descrise în detalii în prospect.

Pentru a mări dimensiunea penisului este nevoie ca organul genital să fie uns cu mișcări de masaj usor de două ori pe zi, totodată țineți seama să nu lăsați nici un centimetru de piele. Cursul de utilizare – o lună.

Dacă bărbatul dorește să-și restabilească potența sau să obțină o senzație mai puternică, gelul trebuie aplicat pe penis cu 30 minute înainte de actul sexual. Mai mult decât atât, este de dorit ca penisul să se afle în stare de erecție.

Nu trebuie să vă temeți că remedial va lăsa urme grase pe lenjeria de corp sau de pat. Gelul are o textură moale și se absoarbe rapid.

Ce intră în compoziția gelului Titan Gel, principalele ingrediente

Formula gelului este patentată ca dezvoltarea unică a companiei. Și totuși, producătorul nu ține în secret componentele principale ale preparatului.

 • Complexul de colagen. Substanțele special selectate dau elasticitate tesuturilor.
 • Enzimele. Activează procesele intracelulare.
 • Elastina. Promovează tensiunea tesuturilor moi.
 • Complexul de aminoacizi Prodew®400. Hidratează pielea, datorită capacității substanțelor incluse în complex acumulează un număr mare de molecule de apă.

Datorită acestei compoziții la nivelul organelor genitale încep să apară următoarele procese:

 • corpurile cavernoase, care stau la baza tesuturilor penisului, se extind încet si fără durere;
 • se mărește fluxul de sânge în penis, ceea ce duce la erecția persistentă în timpul actului sexual;
 • sporește sensibilitatea pielii penisului și a scrotului, ceea ce duce la un orgasm mai puternic și de durată.

Anume aceste procese fiziologice stau la baza cremei Titan Gel. Treptat activarea lor duce la obținerea unui efect de durată, care va persista mult timp dupa ce pacientul va înceta să utilizeze preparatul.

Compoziția completă a preparatului poate fi găsită în manualul și cutia în care este ambalată crema.

Atenție: Titan Gel are mai multe contraindicații

Producătorii avertizează că Titan Gel poate fi folosit nu de toți. Produsul este contraindicat în următoarele cazuri:

 • dacă sunteți alergic la unele din ingredientele compoziției;
 • HBP;
 • varice;
 • în cazul bolilor cu transmitere sexuală ale sistemului genito-urinar.

Efectele adverse după aplicarea cremei sunt rare. Uneori, oamenii care tocmai au început să folosească remediul, sunt îngrijorați de disconfortul din capul penisului. Acest lucru se datorează fluxului puternic al sângelui la organele genitale. După primele zile de utilizare astfel de senzatii, de obicei, dispar. Deci, nu trebuie din această cauză să refuzați la Titan Gel.

Dacă bărbatul cunoaște că el este dispus reacțiilor alergice, este necesar ca să efectueze un test de piele înainte de a începe utilizarea produsului. Pentru a face acest lucru, pe o suprafață mică de piele se aplică crema, după ce așteptați aproximativ o jumătate de oră. Dacă nu va apărea nici o erupție cutanată, mâncărime sau roșeață, gelul poate fi utilizat după destinație.

Atenție: Titan Gel are mai multe contraindicații

Avantajele Titan Gel sunt de necontestat: un scurt rezumat al medicamentului

Informații despre facilitățile creșterii penisului sunt foarte multe. Preparatul este discutat pe forumuri, iar cei care scriu despre el comentarii și recenzii, oferă și multe imagini foto. Cu toate acestea, producătorul a oferit mai multe fapte importante în favoarea produsului său.

 1. Titan Gel – este o alternativă a pompelor sexuale și a materialelor de umplutură.
 2. Elimină necesitatea chirurgiei plastice.
 3. Ingredientele cremei nu provoacă alergii.
 4. Cele mai multe dintre contraindicații au un character vremelnic – efectele secundare aproape că nu se observă.
 5. Este ușor de utilizat. Gelul rezolvă mai multe probleme.
 6. Efectul rămâne chiar și după utilizarea remediului.
 7. Primele rezultate pot fi observate în termen de la două până la trei săptămâni de utilizare regulată.
 8. O mulțime de comentarii pozitive de la clienții satisfăcuți.
 9. Crema este produsă într-un pachet mare, care ajunge pentru mult timp, deoarece pentru o singură aplicare trebuie de luat nu mai mult de 3 grame de gel.

Total 9 teze, dar datorită lor mulți oameni în cele din urmă au decis să încerce produsul.

Unde poate fi cumpărată crema originală Titan Gel în România?

În farmaciile din România Titan Gel până când nu este disponibil, dar pe multe site-uri, care îl promovează, este posibil ca să cumpărați un produs falsificat, din ingrediente mai ieftine. Crema originală poate fi comandată numai de la producător, pe site-ul său oficial:

Link către site-ul oficial al producătorului

Prețul produsului de la producător este destul de acceptabil. Costul mai mic poate fi doar la un produs contrafăcut. Pentru orice întrebări puteți contacta oricând suportul clientelă, sau solicitați un apel înapoi. Pentru a face acest lucru, trebuie să completați un formular simplu pe site-ul web. Consultantul vă va apela înapoi timp de 10 minute. Compania apreciază fiecare client și tinde să-i îndeplinească toate cerințele.

12345 (330 votes, average: 4,70 out of 5)
Loading...Loading...