Titan Gel (Τιτάν Τζέλ) για αύξηση πέους: σχόλια, οδηγίες, παρενέργειες

Δεν υπάρχει άνδρας που δεν έχει αποτύχει ποτέ σε κάποια προσωπική στιγμή. Κάποιον νικά το άγχος, κάποιον άλλον η κούραση. Σε καμία περίπτωση αυτά δεν είναι καταδίκη…

Τι να κάνουν όμως εκείνοι που έχουν πρόβλημα με το μέγεθος; Εδώ δε βοηθάει ούτε ξεκούραση ηρεμιστικά. Ενώ το Titan Gel (Τιτάν Τζελ) μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Το σκεύασμα αυτό είναι ένα νέο προϊόν συνεργασίας επιστημόνων και φαρμακοποιών της εταιρείας.

Πραγματικά σχόλια και κριτικές ανδρών για το Titan Gel (Τιτάν Τζελ)

Πραγματικά σχόλια και κριτικές ανδρών για το Titan Gel (Τιτάν Τζελ)

Διονύσης, 33 ετών:

«Νόμιζα ότι στην ηλικία μου δεν υπάρχουν σεξουαλικά προβλήματα. Όλα ήταν καλά μόνο που η κοπέλα μου δεν ήταν ευχαριστημένη από το μέγεθος που έχω. Μέχρι που μου έχει αγοράσει αντλία. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει, επειδή αγόρασα το Titan Gel (Τιτάν Τζελ) που είχα μάθει σε ένα φόρουμ για άνδρες. Εκεί μιλούσαν όποιοι το είχαν χρησιμοποιήσει. Αποφάσισα να δοκιμάσω επειδή τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά. Μετά από ένα μήνα είδα το πέος μου να γίνεται πιο μακρύ και ογκώδες όταν βρίσκεται σε ερεθισμένη κατάσταση.  Έμεινα ευχαριστημένος και θα συνεχίζω να το χρησιμοποιώ. Εκτός από τα άλλα, κάνει το οργασμό καλύτερο».

Λυσίμαχος, ιατρός σεξοπαθολόγος:

«Ως ιατρός, θα έπρεπε να αμφισβητώ την αποτελεσματικότητα τέτοιων σκευασμάτων και να αποθαρρύνω τους ασθενείς από τη χρήση τους. όμως, κάνω το αντίθετο. Κάποιοι από τους ασθενείς μου παρά τις  προειδοποιήσεις μου αποφάσισαν να δοκιμάσουν αυτό το τζελ και το αγόρασαν στο ιντερνέτ χωρίς να μου το πουν. Ένα μήνα μετά, με τα μάτια μου είδα το αποτέλεσμα. Το πέος πράγματι αυξάνεται. Εκτός απ’ αυτό, βελτιώνεται η στύση. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως δουλεύει, αλλά χαίρομαι για την βελτίωση της κατάστασης των ασθενών. Θα συνεχίσω να τους παρακολουθώ».

Ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο της εταιρείας για τους χρήστες του τζελ έδωσε τα εξής αποτελέσματα:

 • 91% σημείωσαν αύξηση του πέους·
 • 97% δήλωσαν ότι το πέος έχει γίνει πιο ευαίσθητο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης·
 • 95% πρόσεξαν ότι η πράξη διαρκεί περισσότερο ενώ ο οργασμός έγινε πιο δυνατός.

Τα υψηλά αυτά ποσοστά μαρτυρούν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Μολονότι τούτο, μερικοί ακόμη αμφισβητούν τα οφέλη του τζελ.

Αρνητικά σχόλια για το Titan Gel (Τιτάν Τζελ): ποιοι τα γράφουν

Δεν υπάρχει περίπτωση ώστε ένα προϊόν να αρέσει στους πάντες. Πάντα θα βρεθούν δυσαρεστημένοι πελάτες που θα γράψουν αρνητικά σχόλια.  Κάποιοι άλλοι θα τα διαβάσουν και θα πιστέψουν. Μερικοί αγοραστές έχουν σχηματίσει κακή γνώμη για το  Titan Gel (Τιτάν Τζελ). Αλλά υπάρχει περίπτωση να έχουν αγοράσει απομίμηση.

Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι η σωστή χρήση έχει τεράστια σημασία.  Για απτά αποτελέσματα πρέπει να γίνει ολόκληρη αγωγή, ενώ μεμονωμένες εφαρμογές κάθε τόσο δεν έχουν νόημα.

Μερικά αρνητικά σχόλια ανήκουν σε ιατρούς. Πολλοί απ’ αυτούς δεν πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα του σκευάσματος και αποτρέπουν τους ασθενείς τους να δοκιμάζουν τέτοια τζελ. Όμως τα θετικά σχόλια είναι πολύ περισσότερα.

Αρνητικά σχόλια για το Titan Gel (Τιτάν Τζελ): ποιοι τα γράφουν

Πως χρησιμοποιείται το τζελ Titan Gel (Τιτάν Τζελ) για μέγιστο αποτέλεσμα

Υπάρχουν δυο τρόποι εφαρμογής, ανάλογα με το ποιο πρόβλημα επιθυμεί να λύσει ένας άνδρας: να αυξήσει το πέος ή να βελτιώσει τη στύση. Και οι δύο τρόποι περιγράφονται λεπτομερώς στις οδηγίες χρήσης.

Για αύξηση πέους, πρέπει να αλείφεται με ελαφριές κινήσεις μασάζ δυο φορές την ημέρα, κάθε εκατοστό. Η αγωγή διαρκεί ένα μήνα.

Για αποκατάσταση στύσης ή βελτίωση οργασμού, το τζελ πρέπει να εφαρμόζεται 30 λεπτά πριν τη σεξουαλική πράξη. Προτιμότερο είναι το πέος να βρίσκεται σε κατάσταση ερεθισμού.

Δεν πρέπει να φοβόμαστε ότι το σκεύασμα θα αφήσει ίχνη λιπαρότητας στα εσώρουχα ή σεντόνια. Το τζελ έχει πολύ ελαφριά σύσταση και απορροφάται γρήγορα.

Τι περιλαμβάνει το Titan Gel (Τιτάν Τζελ), τα βασικά συστατικά

Η σύνθεση του σκευάσματος είναι πατενταρισμένη ως μοναδική δημιουργία της εταιρείας. Όμως, ο παραγωγός δεν κρατά μυστικό τα βασικά συστατικά του προϊόντος.

 • Σύμπλεγμα κολλαγόνου. Ειδικά επιλεγμένα συστατικά προσδίδουν σφριγηλότητα στους ιστούς.
 • Ένζυμα. Ενεργοποιούν ενδοκυτταρικές διαδικασίες.
 • Ελαστίνη. Συμβάλλει στην απαλή διάταση των ιστών.
 • Σύμπλεγμα αμινοξέων Prodew® 400. Ενυδατώνει την επιδερμίδα χάρη στην ικανότητα των συστατικών του συμπλέγματος να απορροφούν μεγάλο αριθμό μορίων νερού.

Χάρη σε μια τέτοια σύνθεση εντός του πέους αρχίζουν οι εξής διαδικασίες:

 • τα σηραγγώδη σώματα που αποτελούν βάση του πέους, υποβάλλονται σε απαλή και ανώδυνη διάταση·
 • το πέος αιματώνεται καλύτερα, ως αποτέλεσμα πετυχαίνεται σταθερή στύση·
 • αυξάνεται η ευαισθησία της επιδερμίδας του πέους και του όσχεου που συμβάλλει σε παρατεταμένο και δυνατό οργασμό.

Αυτές οι φυσιολογικές διαδικασίες στηρίζουν τη λειτουργία του τζελ Titan Gel (Τιτάν Τζελ). Η σταδιακή τους ενεργοποίηση επιτρέπει την επίτευξη σταθερού αποτελέσματος που θα διατηρείται για αρκετό καιρό μετά από τη διακοπή της χρήσης του σκευάσματος.

Η πλήρης σύνθεση του σκευάσματος αναφέρεται στις οδηγίες χρήσης, όπως και πάνω στη συσκευασία του τζελ.

Προσοχή: το Titan Gel (Τιτάν Τζελ) έχει ορισμένες αντενδείξεις

Οι παραγωγοί προειδοποιούν ότι το Titan Gel (Τιτάν Τζελ) δεν μπορεί να χρησιμοποιείται χωρίς επιφυλάξεις. Δεν επιτρέπεται η χρήση του στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • αλλεργική αντίδραση σε συστατικά του τζελ·
 • αδένωμα του προστάτη·
 • διάταση φλεβών της κάτω κοιλιακής χώρας·
 • αφροδίσια νοσήματα ουρογεννητικού συστήματος.

Παρενέργειες ύστερα από τη χρήση του τζελ είναι σπάνιες. Ορισμένες φορές οι ασθενείς που μόλις έχουν ξεκινήσει την αγωγή αναφέρουν  ενόχληση στην περιοχή της βαλάνου. Το φαινόμενο αυτό σχετίζεται με την υπεραιμία. Μετά από μερικές ημέρες χρήσης οι ενοχλήσεις περνάνε, και γι’ αυτό δεν πρέπει να διακόπτεται η χρήση του Titan Gel (Τιτάν Τζελ)  .

Εάν ο ασθενής γνωρίζει ότι έχει τάση για αλλεργικές αντιδράσεις, πρέπει να κάνει μια δερματική δοκιμή προτού ξεκινήσει τη χρήση του σκευάσματος. Πρέπει να εφαρμόσει μικρή ποσότητα τζελ στην επιδερμίδα του χεριού και να περιμένει μισή ώρα. Α δεν εμφανισθεί ερύθημα, κνησμός είτε φλύκταινες, η χρήση του προϊόντος επιτρέπεται.

Προσοχή: το Titan Gel (Τιτάν Τζελ) έχει ορισμένες αντενδείξεις

Πλεονεκτήματα του Titan Gel (Τιτάν Τζελ) είναι προφανή: σύντομη περίληψη του σκευάσματος

Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το προϊόν αυτό προορισμένο για αύξηση πέους. Συζητιέται στα φόρουμ, όπου εκείνοι που το έχουν δοκιμάσει γράφουν σχόλια και επιστολές επισυνάπτοντας φωτογραφίες. Ο δε παραγωγός παρουσιάζει μερικές πραγματικές και αξιόπιστες πληροφορίες  υπέρ του προϊόντος του.

 1. Titan Gel (Τιτάν Τζελ) είναι μια άριστη αντικατάσταση αντλιών και συσκευών έλξης.
 2. Δεν υπάρχει πια ανάγκη πλαστικών επεμβάσεων.
 3. Τα συστατικά του τζελ δεν είναι αλλεργιογόνα.
 4. Οι περισσότερες αντενδείξεις είναι προσωρινές, ενώ παρενέργειες στην ουσία δεν υπάρχουν.
 5. Απλότητα χρήσης. Το τζελ λύνει μερικά προβλήματα ταυτόχρονα.
 6. Το αποτέλεσμα παραμένει ακόμη και μετά από τη διακοπή της χρήσης του.
 7. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη μετά από δυο ή τρεις εβδομάδες τακτικής χρήσης.
 8. Υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια από ευχαριστημένους αγοραστές.
 9. Το προϊόν κυκλοφορεί σε μεγάλη συσκευασία που θα φθάνει για αρκετό χρονικό διάστημα, αφού κάθε φορά χρησιμοποιείται όχι περισσότερα από 3 γραμμάρια τζελ.

9 σημεία συνολικά, χάρη στα οποία πολλοί  άνδρες επιτέλους αποφάσισαν να δοκιμάσουν το σκεύασμα.

Που πωλείται το γνήσιο Titan Gel (Τιτάν Τζελ) στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Στα φαρμακεία της Ελλάδος και της Κύπρου το Titan Gel (Τιτάν Τζελ) προς το παρόν δεν πωλείται. Σε πολλά σάιτ πουλάνε την απομίμησή του από φθηνότερα υλικά. Το γνήσιο τζελ μπορείτε να παραγγείλετε μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του παραγωγού.

Παραπομπή στην επίσημη ιστοσελίδα των παραγωγών

Η τιμή του προϊόντος στους παραγωγούς είναι λογική. Πιο χαμηλή τιμή μπορεί να έχουν μόνο οι απομιμήσεις. Για κάθε θέμα μπορείτε να απευθύνεστε στην υπηρεσία υποστήριξης ζητώντας να σας καλέσουν μέσω συμπλήρωσης μιας απλής αίτησης στην ιστοσελίδα. Ο σύμβουλος θα σας καλέσει εντός 10 λεπτών. Η εταιρεία σέβεται τους πελάτες της και καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να μένουν ευχαριστημένοι.

12345 (281 votes, average: 4,70 out of 5)
Loading...Loading...